search
'The Flash' gaat snel verder: seizoen 8 krijgt een releasedatum
Series / Nieuws

'The Flash' gaat snel verder: seizoen 8 krijgt een releasedatum

We horen nu al van The CW wanneer zijn voornaamste Arrowverse-serie verder kan gaan.

Het zevende seizoen van The Flash is nog niet voorbij, maar we hebben alvast iets om naar uit te kijken. Het achtste seizoen heeft namelijk een releasedatum gekregen.

The Flash werd in 2014 gelanceerd en hielp het Arrowverse om te zetten tot een echte franchise. De serie focust zich op Barry Allen en zijn avonturen in Central City en is de langst lopende serie in het Arrowverse, met de meeste afleveringen tot nu toe.

Snel verder
Het zevende seizoen komt bijna tot een einde, en stopt na 18 afleveringen, waarmee 't het kortste seizoen van de serie tot nu toe zal zijn. Gelukkig hoef je daarna niet gigantisch lang te wachten op het volgende en achtste seizoen, want dat zal op dinsdag 16 november in de Verenigde Staten verder gaan.

Dit zevende seizoen ging nog van start met de afronding van de Mirrorverse-verhaallijn van het zesde seizoen. Daarna dook de serie volledig in een verhaallijn rond de nieuwe Speed Force van Barry. De meest recente afleveringen hebben al afscheid moeten nemen van Tom Cavanagh en Carlos Valdes.

En nu werkt The Flash richting een explosieve finale in zijn zevende seizoen, waarbij Bart Allen (ofwel Impulse) zijn debuut maakt, en Nora Allen terugkeert. Dat in het kader van de speciale 150ste aflevering van de serie.

De serie is dus op dinsdagen te zien in de VS, als het verleden een indicatie kan zijn voor de toekomst, betekent dit dat de show in Nederland een dag later te zien is op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen