search
'Game of Thrones'-actrice over de forse kritiek op haar verhaallijn
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-actrice over de forse kritiek op haar verhaallijn

Actrice Nathalie Emmanuel over de verhaallijn rond haar personage, Missandei, in het laatste seizoen.

Game of Thrones-actrice Nathalie Emmanuel kijkt in een nieuw interview terug op de tragische dood van haar personage, Missandei. De actrice voegde zich tijdens het derde seizoen bij de HBO-serie.

Vanaf dat seizoen was ze te zien als een van de weinige personages met oprecht een goed hart. Haar romance met Grey Worm, de leider van de Unsullied, was ook erg goed bevallen bij de fans en helemaal tot het bittere einde bleef ze trouw aan Daenerys. Haar dood was echter tragisch, onnodig en schadelijk.

Gruwelijke dood
Tijdens een interview met de Vogue, ging de actrice in op de dood van haar personage. "Toen ik hoorde dat Missandei dood zou gaan, wist ik als enige vrouw van kleur in de serie, dat mensen haar verlies zouden voelen. En ook echt, omdat zij zo'n oprecht vriendelijk en goed personage is."

Maar: "Ik had niet verwacht hoe groot de discussie zou worden na haar dood." Dat leidde tot een diepgaand gesprek:

"Dat leidde echt toe een gesprek waarin wij het hadden over casting in dit soort series, en of we niet meer ruimte moeten bieden voor ons. En volgens mij is het antwoord daarop 'ja' en weet ik zeker dat het dat moet zijn."



Aanbevolen artikelen