Deze 'The Handmaid's Tale'-actrice wil terugkeren voor het vijfde seizoen

Deze 'The Handmaid's Tale'-actrice wil terugkeren

Heel wat mensen willen nog even een rol krijgen in The Handmaid's Tale.

Jim Pedd, 2 juli 2021 om 16:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Mckenna Grace, die de rol van Esther speelde in het vierde seizoen van de serie The Handmaid's Tale, hoopt terug te kunnen keren voor het vijfde seizoen van de Hulu-serie.
De serie is een verfilming van het goed ontvangen dystopische boek met dezelfde naam van Margaret Atwood. Het vierde seizoen werd al wat beter ontvangen dan het vorige, met een verhaal rond June, Janine en de rest van hun Handmaid-vriendinnen die op de vlucht zijn.

Terugkeren in de serie
Op een zeker moment komen de Handmaid's in de boerderij van Commander Keyes en zijn tienervrouw Esther. Zij is redelijk sadistisch, maar zocht ook duidelijk naar een moederfiguur.

Esther moet echter naar het Red Center en daar haar training beginnen voor een Handmaid. Maar zou Esther dan toch terug kunnen keren? Aan het einde van het vierde seizoen werd helaas duidelijk dat Esther zich aanpaste aan het rigide leven in eht Red Center.

Maar er is ruimte voor een terugkeer en daar hoopt Grace enorm op. "Het is Handmaid's. Als ze mij terug willen voor nog een aflevering, dan zou ik vereerd zijn!"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Handmaids Tale, McKenna Grace Esther, Hulu

Populair nieuws