'Friends'-actrice over haar eerdere ontslag bij 'Frasier'

'Friends'-actrice over haar eerdere ontslag

Actrice Lisa Kudrow vertelt over haar ontslag bij Frasier, waarna ze door kon naar Friends.

Jim Pedd, 3 juli 2021 om 11:44

Lisa Kudrow weet nog hoe ze ontslagen werd bij de cast van de serie Frasier, voordat ze zich bij Friends voegde. De actrice was gecast als Roz Doyle in de spin-off van Cheers, maar werd ontslagen. Peri Gilpin nam het over en speelde de rol tot de serie in 2004 afgerond werd.
Hoewel Friends uiteindelijk populairder is gebleken is en blijft Frasier er ook eentje die indertijd echt aanbeden werd. Roz is in de serie een hilarische en grappige producer voor hoofdpersoon Frasier. Actrice Gilpin staat enorm bekend om haar werk voor de rol.

Niet goed genoeg
Kudrow vertelde tijdens een interview met The Stern Show dat ze ontslagen werd bij de serie. Het blijkt dat dit te maken had met legendarisch regisseur James Burrow, die haar niet goed vond in de rol:

"Ik paste niet bij de rol of de chemie van de groep. Dus het werkte niet en ik dacht: 'Oh, ik ben gewoon niet iemand die past bij deze vent'," aldus Kudrow.

De actrice kwam een jaar later weer bij Burrow terecht toen ze auditie deed voor Friends, toen ze de rol van Phoebe te pakken hoopte te krijgen. Ironisch genoeg vond Burrow haar wel goed toen, en blijkt dus dat de gevoelens van Burrow over haar werk als Roz niet persoonlijk waren, maar objectief. De twee werkten nog geregeld samen, want Burrows maakte vijftien afleveringen van sitcom Friends.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Friends, Lisa Kudrow, Frasier, Ontslag

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws