Jennifer Aniston snapte de 'Friends'-doodsangsten van Matthew Perry niet

Jennifer Aniston snapte haar Friends co-ster niet

Matthew Perry had behoorlijk last van angsten bij Friends. Dat begreep Jennifer Aniston niet.

Jim Pedd, 29 juni 2021 om 10:39

Actrice Jennifer Aniston begreep niet waarom co-ster Matthew Perry enorme angsten uitstond op de set van Friends.
De serie volgt een stel volwassenen die proberen een goed leven te hebben in New York City. De komedie werd vooral geprezen om zijn goede grappen en de chemie tussen de hoofdrolspelers. Elk van hen had een persoonlijkheid die herkenbaar was voor de kijker. De show werd genomineerd voor maar liefst 62 Primetime Emmy Awards.

Niet goed begrepen
Friends was enorm populair. Toen de finale uitgezonden werd op 6 mei 2004 keken een kleine 51,1 miljoen mensen naar de aflevering De druk was dus ook groot voor de fans.

"Voor mij voelde het alsof ik dood zou gaan als ze niet lachten," vertelde Matthew Perry recent tijdens de reünie van de serie. "Dat is zeker niet gezond. Soms zei ik iets en dan lachten ze niet en begon ik te zweten en kreeg ik echt de rillingen. Als ik niet de lach kreeg die ik moest krijgen, voelde ik mij fysiek niet lekker."

Dat begrijpt Aniston niet zo goed: "ik begreep de angst en de zelfkastijding van Matthew Perry niet, als hij geen gelach kreeg en vervolgens enorme verschrikking voelde. Terwijl het wel heel begrijpelijk was."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Friends, Jennifer Aniston, Matthew Perry

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws