'Star Wars: The Bad Batch' lijkt een duistere wending te krijgen

Krijgt Star Wars: The Bad Batch duistere wending?

De serie Star Wars: The Bad Batch zou zomaar een andere kant op kunnen gaan.

Jim Pedd, 4 juli 2021 om 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Star Wars: The Bad Batch introduceerde Omega, een jonge vrouwelijke kloon met verbeterde mogelijkheden. Zij vluchtte samen met Clone Force 99 nadat Order 66 werd uitgevoerd en het Keizerrijk opkwam.
Maar het personage heeft een belangrijke en mogelijk zelfs cruciale rol. Zo weten we nu dat ze net als Boba Fett gemaakt is met het DNA van Jango Fett en dat ze mogelijk ooit een grote bedreiging zou kunnen worden.

Sinistere wending
In de nieuwe aflevering zit Omega met Cid in Raxus, de voormalige hoofdstad van de Separatisten tijdens de Clone Wars. Omega en Cid spelen een spelletje dejarik, waarbij ze gemakkelijk iedereen in de gelegenheid van Cid verslaat.

Als hij haar vraagt hoe dat zit, vertelt ze dat het een strategiespel is. En "ik ben goed met strategie". Cid besluit daarom haar te gebruiken om geld te verdienen, waarmee Omega uiteindelijk zelfs de schulden aan Cid kan afbetalen.

Daarmee eindigt het verhaal positief en besluiten Hunter en de rest van de Clone Force om haar definitief in hun rangen te accepteren. Maar het lijkt erop dat er opgebouwd wordt naar iets anders en mogelijk duisters rond Omega. Duidelijk is dat ze flink getraind wordt in vechten, dus wie weet wordt ze nog best gevaarlijk.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, Star Wars The Bad Batch, Disney Plus

Populair nieuws