Successerie 'Yellowstone' onthult eerste beelden van zijn vierde seizoen

Intrigerende 'Yellowstone' onthult vierde seizoen

De serie Yellowstone krijgt op termijn een nieuw seizoen en daarvan zien we nu de eerste beelden.

Jim Pedd, 4 juli 2021 om 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Paramount Network heeft de eerste trailer voor het vierde seizoen van Yellowstone online gezet. En dat niet alleen: duidelijk is dat de nieuwe afleveringen niet meer gigantisch lang op zich zullen laten wachten.
Hoewel The Paramount Network nog geen specifieke datum onthult in de beelden, bevestigt de nieuwe trailer wel dat de serie deze herfst terugkeert. Gespeculeerd wordt dat de serie in november te zien zal zijn.

Vierde seizoen en spin-off
Dat is trouwens niet het enige. The Paramount Network bestelde namelijk ook al een prequelserie in de franchise, die "eind deze zomer in Texas" moet gaan beginnen met de opnames.

Die spin-off speelt zich helemaal in 1883 af en heeft geen rol voor hoofdpersoon John Dutton van acteur Kevin Costner. Daarmee wordt de franchise dus nog wat uitgebreid de komende tijd.


Yellowstone draait om de familie Dutton. Zij zijn de eigenaars van de grootste ranch in de Verenigde Staten. Het verhaal draait om familiedrama en de problemen die men meemaakt met de reservaten van Indianen en Nationale Parken.

Lees meer over: Yellowstone, Paramount

Populair nieuws