Doodt 'Star Wars: The Bad Batch' een hoofdpersoon?

Doodt 'Star Wars: The Bad Batch' een hoofdpersoon?

Star Wars: The Bad Batch lijkt nergens voor terug te schrikken en dat belooft wat.

Jim Pedd, 26 juni 2021 om 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Gaan er hoofdpersonen dood in Star Wars: The Bad Batch? Alles lijkt mogelijk te zijn in de serie op streamingdienst Disney+.
Producent Brad Rau sprak met de site Screen Rant over de toekomst van de serie. En die blijkt mogelijk minder mooi dan je op het eerste gezicht zou denken. Sterker nog: dode hoofdpersonen lijken een mogelijkheid.

Star Wars: The Bad Batch
De serie Star Wars: The Bad Batch draait om een team van klonen genaamd Hunter, Echo, Tech, Wrecker en Crosshair die allemaal na Order 66 een nieuw leven moeten zoeken. Zou een van hen het einde niet levend kunnen halen?

Precies daar sprak Rau, de producent van de serie, over met de site Screen Rant. En zijn antwoord is behoorlijk opvallend.

"Je maakt me nog verdrietig! Ik bedoel, het interessante aan deze personages is dat ze bekend zijn en toch hebben we als fans niet al te veel van hen gezien," begon Rau.

"Ik denk dat waar het met hen heen zal gaan nog besloten moet worden. Vanuit het perspectief van de kijker is dat heel krachtig. Natuurlijk kan je een sterk en dramatisch verhaal vertellen, zelfs als je weet waar het heen zal gaan met een personage. Maar als je het eindpunt niet kent, zorgt dat voor heel veel kansen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Star Wars, Disney Plus, lucasfilm

Populair nieuws