Disney+ voegt tal van series toe in juli: Hier het overzicht

Disney+ voegt tal van series toe in juli

We laten je vandaag weten wat Disney+ allemaal online zet de komende maand.

Jim Pedd, 4 juli 2021 om 15:06

Disney+ is niet echt een streamingdienst die bomvol nieuwe content zit. Maar heel rustig komt men op stoom en komen er niet alleen steeds meer films en series van Fox op, ook voegt Disney meer en meer van zijn eigen materiaal toe. Vandaag blikken we vooruit op de maand juli.
7 juli
Monsters at Work: De eerste Pixar Original die ooit gemaakt is. We volgen Tylor Tuskmon die net afgestudeerd is aan Monsters University en vol goede moed begint aan zijn nieuwe baan als Schrikker. Maar precies die dag blijkt dat ze op zoek zijn naar Grappers.

9 juli
Mixed-Ish: Rainbow Johnson vertelt in deze serie over haar ervaringen met opgroeien in een gemixt gezin in de jaren tachtig en de continue dilemma's waarmee het gezin worstelde.

14 juli
Grown-ish seizoen 1 en 2: Zoey gaat naar de universiteit. Daar leert ze vrij snel dat niet alles gaat zoals verwacht nu ze uit haar beschermde nest weg is.

21 juli
Turner & Hooch: Elke woensdag zien we een nieuwe aflevering. Een US Marshal erft een grote en onhandelbare hond en realiseert zich al snel dat hij hiermee mogelijk de partner krijgt die hij al jaren zocht.

Behind the Attraction: Disney Parken gooien hun deuren open en laten zien hoe alles er achter de schermen aan toe gaat.

Met Spidey and his Amazing Friends: Deze Marvel-shorts zijn speciaal voor de jongsten gemaakt en kijken naar Spider-Man en zijn vriendjes.

Deadly Instinct seizoen 1: Elke aflevering kijkt naar de vele prachtige dieren op Aarde, maar ook hun pittige levensstijl.

Snowfall seizoen 1-4: 1983, Los Angeles. De stad heeft te maken met de eerste crack-epidemie. Een drugshandelaar, worstelaar en CIA-agent kruisen elkaar.

23 juli
Drugs, Inc: Dealer Pov: Neem een kijkje in de zeer lucratieve drugsindustrie en leer hoe het eraan toe gaat.

28 juli
Chip 'n Dale: Park Life: We volgen twee kleine herrieschoppers: Chip en Dale, die het goede leven willen leiden in een gigantisch stadspark.

Pitch: Een jonge pitcher wordt de eerste vrouw die mee kan spelen in de Major Leagues.

Turning the Tables with Robin Roberts: Robin Roberts spreekt met baanbrekende Hollywood-vrouwen in deze diepgaande interviewreeks.

The wonderful world of Mickey Mouse: Mickey Mouse beleeft groot plezier met zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto.

Lees meer over: Disney Plus, maandoverzicht

Populair nieuws