Krysten Ritter over haar hoofdrol in Marvels 'A.K.A. Jessica Jones'

Krysten Ritter over 'A.K.A. Jessica Jones'

De actrice kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Zilko Tarici, 14 december 2014 om 13:09

Nadat vorige week werd aangekondigd dat ze de hoofdrol had gescoord in Marvels nieuwe Netflix-serie A.K.A. Jessica Jones, heeft actrice Krysten Ritter nu haar eerste interview gegeven over het heuglijke feit. Ze bevestigde aan Cosmopolitan dat ze zich keihard aan het voorbereiden is op de rol en dat ze voorheen geen fan was van stripboeken. Nu is ze echter verslaafd:
''Ik was helemaal geen fan van stripboeken, het is allemaal nieuw voor mij! Dit is mijn eerste interview sinds het nieuws, maar ik verslind op dit moment Jessica Jones-comics. Ik ben helemaal verslaafd. Ik kan nu niet wachten om de rol te spelen. Zodra we vandaag klaar zijn, ga ik weer lezen. Het is zo f--cking cool. Ik kan niet wachten om zelf naar de serie te kijken.''

Melissa Rosenberg, producent van Dexter en schrijver van de Twilight-films is de showrunner van Jessica Jones. Ritter liet zich tijdens het interview ook uit over hoe het is om met een vrouwelijke showrunner te werken:

''Het is raar, want ik kan me nog herinneren dat ik zes jaar geleden zei dat ik wilde werken met vrouwelijke regisseurs en showrunners, maar die waren er gewoon niet. Sindsdien lijkt het erop of ik bijna alleen maar met vrouwen heb gewerkt, wat ik geweldig vind. Ik heb gewerkt met Amy Heckerling, Kat [Coiro], Jessica Goldberg, Leslye Headland, Nahnatchka Khan en nu Melissa! Het is een droom die werkelijkheid wordt.''

Ritter speelt in de serie de rol van een superheld die haar eigen detectivebureau is gestart in New York City en andere superhelden helpt met hun onderzoeken. Het is nog onbekend wanneer de opnames van A.K.A. Jessica Jones van start zullen gaan.

Bron: Cosmopolitan

Lees meer over: aka jessica jones, krysten ritter, marvel, luke cage, daredevil, iron fist, netflix

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws