Nachtmerrieachtige zombies in 'Fear the Walking Dead' seizoen 7

Nachtmerriezombies in 'Fear the Walking Dead'

De serie Fear the Walking Dead zit boordevol met gevaarlijke en enge zombies.

Jim Pedd, 5 juli 2021 om 09:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nieuwe zombies die we gaan zien in Fear the Walking Dead zijn "gek en eng", waarmee de "fear" terug in de serie komt.
Het explosieve einde van het zesde seizoen zorgt voor een flinke reset van de serie. Aan het einde ontploffen namelijk tien kernbommen, waardoor Texas te maken heeft met behoorlijk dodelijke straling die zorgt voor nieuwe bedreigingen.

Heel nieuwe gevaren
De gevaren zijn dus groot in de serie, want de straling is dodelijk en de fallout zorgt ervoor dat de Walkers ook anders zijn dan ooit.

"We moeten echt veel krediet geven aan Greg Nicotero en zijn team bij KNB, die altijd weer de lat hoger leggen en ongelofelijk nieuwe, inventieve en gruwelijke manieren vinden om elk seizoen weer de Walkers heel anders uit te laten zien," aldus showrunner Ian Goldberg.

"Daarvan zie je in het zevende seizoen nog veel meer voorbij komen. Er zitten wat Walkers in die zo gek en zo eng zijn, en echt direct uit een nachtmerrie zouden kunnen komen, wat echt past, zo diep in dit universum als we nu zijn."

Dat belooft dus echt wat voor het nieuwe seizoen. Eerder zagen we al een Walker die "samengesmolten is met een winkelwagentje door de kracht van die kernexplosie."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Zombies

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws