'Grey's Anatomy' bracht al deze sterren terug in zijn zeventiende seizoen

'Grey's Anatomy' bracht al deze sterren terug

In het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy keerden meerdere acteurs terug.

Jim Pedd, 5 juli 2021 om 08:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zeventiende seizoen van Grey's Anatomy is intussen alweer een tijdje voorbij. Een mooi moment dus om eens terug te kijken naar een heel stel bijzondere momenten.
In het zeventiende seizoen heeft het personeel van Grey Sloan te maken met de coronapandemie. Maar dat niet alleen: ze moeten het voor een groot deel van het seizoen ook zonder Meredith Grey doen. Zij heeft namelijk corona en verkeert in een soort droomwereld.

Wie keren terug?
De coma stond de serie - bedacht door Shonda Rhimes - toe om iets onmogelijks te doen, namelijk personages uit de dood terughalen. Meredith droomd evan hen als het ware in een leven na de dood. We zetten op een rij wie er allemaal nieuw verschenen:

Derek Shepherd, gespeeld door Patrick Dempsey (aflevering 2, 3 en 8): McDreamy keerde vrij snel terug, voor het eerst in zes jaar. En het voelde alsof er nauwelijks tijd verstreken was, gezien de wijze waarop het duo praatte over hun kinderen.

George O'Malley, gespeeld door T.R. Knight (aflevering 4): Heel wat fans kregen hiermee eindelijk een passend afscheid van het personage, dat een decennium eerder voor de bus sprong om het leven van een vrouw te redden.

Andrew DeLuca, gespeeld door Giacomo Gianniotti (aflevering 7): Het personage verscheen op het strand en liep richting de zonsondergang met moeder Lucia. Dat nadat hij eerder dat seizoen bij een steekpartij om het leven kwam.

Lexie Grey, gespeeld door Chyler Leigh (aflevering 10): De halfzus van Meredith kwam in 2012 om het leven bij een vliegtuigcrash.

Mark Sloan, gespeeld door Eric Dane (aflevering 10): Deze ex van Meredith kwam in 2012 om het leven bij een vliegtuigcrash.

En verder
Meredith heeft verder interactie met een paar nog levende personages tijdens haar tijd op het strand. Zo verschijnt Miranda Bailey om het met Meredith te hebben over de Alzheimer van haar moeder. Ook keert Richard Webber terug, als een van de drie originele castleden. En in aflevering 8 zien we tot slot Cormac Hayes op het strand.
Bron: Newsweek

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Ellen Pompeo, Shonda Rhimes

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws