'Arrow'-ster Stephen Amell heeft goed nieuws over zijn nieuwe serie 'Heels'

De serie Heels is de nieuwe waar Stephen Amell aan mag gaan werken.

Jim Pedd, 05-07-2021 09:53

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Stephen Amell heeft goed nieuws voor zijn fans. De serie Heels is volgens hem zo'n beetje klaar, wat betekent dat we misschien niet eens meer zo heel lang hoeven te wachten op de eerste afleveringen.
De acteur legde ook uit waarom showrunner Michael O'Malley hem nog niets van het afgemaakte product heeft laten zien. De acteur vertelde in een korte video op zijn Instagram-account dat hij zich buiten bevindt en dat de serie bijna af is.

Heel gek gevoel
Volgens Amell verkeert hij op dit moment in een soort limbo-achtige situatie, waarbij de serie bijna af is en hij nog niets heeft gezien en nog niet al te veel kan vertellen.

"Ik heb net mijn ADR afgerond, mijn eerste deel van het post-productie werk voor Heels," begon de acteur. "Dat is het deel waarin je het gevoel krijgt dat je echt iets bereikt hebt. Maar dit is ook het deel waarin je het gevoel hebt dat je iets mist."

"Want ik zit nu als Jack Spade op mijn stoel en moet zijn teksten doorlopen. En dingen zeggen als 'Sit down right there on your tushy', en je moet Atlanta zonder 't' zeggen. Maar goed, ik vind die zuidelijke oorsprong van Jack Spade geweldig. Kijkend naar alle afleveringen die Michael O'Malley mij maar niet laat zien omdat hij samen met mij in zijn huis naar het volledig afgemaakte product wil kijken. Ik ben heel benieuwd en heb echt genoten van dit eerste seizoen."De serie speelt zich af in een hechte gemeenschap in Georgia, waar we twee broers en echte rivalen volgen. De twee hebben een echte oorlog om uit te vechten over het nalatenschap van hun vader, die ooit begon met het familiebedrijf: een worstelbedrijf. Daarin moet iemand de goedzak zijn en een ander de schurk en Amell speelt die schurk. En soms is het moeilijk dat personage buiten de ring achter je te laten.
Lees meer over: Heels, Stephen Amell, Worstelen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in