'Lupin' seizoen 3 geeft een grotere rol aan de bondgenoot van Assane Diop

'Lupin' seizoen 3 gaat je versteld doen staan

Omar Sy laat weten dat het derde seizoen van Lupin weer heel anders wordt.

Jim Pedd, 6 juli 2021 om 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix-serie Lupin wist de wereld enorm te verrassen met bijzonder hoge kijkcijfers. Gek is het dus niet dat Netflix nog voor de release van het tweede seizoen al besloten had om een derde rits te bestellen.
Acteur Omar Sy, die de hoofdrol van Assane Diop speelt, deelde nu een veelbelovende update over de voortgang van het derde seizoen. Hij onthulde tijdens een interview met Entertainment Weekly dat "we het daar nu over hebben. We hebben veel dingen die we willen doen en zeggen, maar zijn nog druk aan het schrijven."

Nieuwe bondgenoot
Een aspect van de serie wordt sowieso uitvergroot volgens Sy, namelijk de hond van Lupin. Die had nog een niet al te grote rol en dat verandert.

"J'accuse, en ik zeg 'zij', omdat ze een vrouw is, is echt een diva. Ze is heel moeilijk op de set. Maar we houden van haar. Ik wil verder niets verklappen, maar we gaan meer van haar laten zien", aldus Sy.

Volgens de acteur kunnen we sowieso verwachten dat Assane een groter team krijgt. "Als je de boeken leest, zie je dat hij veel bondgenoten heeft. Maar in de serie was het er maar eentje, Benjamin. Als hij mensen nodig heeft, huurt hij ze verder in. En ik denk dat we op een dag misschien wel een hele grote cast met veel mensen gaan hebben."
Bron: Digital Spy

Lees meer over: Lupin, Omar Sy, Netflix

Populair nieuws