'She-Hulk' komt met een verrassend nieuw castlid

De serie She-Hulk begint langzaamaan alles op een rij te krijgen voor zijn opnames.

Jim Pedd, 6 juli 2021 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen weekend bleek dat The Wrecking Crew mogelijk verschijnt in Marvel-serie She-Hulk. En nu horen we het gerucht dat rapper Megan Thee Stallion een rol krijgt in de serie van Disney+.
Marvel Studios zou rapper Megan Thee Stallion benaderd hebben om een rol te spelen in de She-Hulk-serie. Die moet volgend jaar al op Disney+ te zien zijn. Naar verluidt gaat het om een rol waarin de rapper zichzelf speelt. Het verhaal is tegelijk dat het om een terugkerend iets gaat en dus niet een veredelde cameo.

Groot fan van de comics
Het is moeilijk om je een rol voor te stellen waarbij Megan Thee Stallion meerdere verschijningen heeft in de serie. Maar het zou een running gag kunnen zijn, of wellicht dat de rapper simpelweg bevriend is met Jennifer Walters.

Van de rapper weten we ook dat ze groot fan is van comics. Bovendien maakte ze een nummer met Normani, Diamonds, dat zelfs gebruikt werd in de soundtrack van de film Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).

Wat het wordt is niet zeker. In She-Hulk speelt Tatiana Maslany de titelrol. Acteur Mark Ruffalo keert terug als The Hulk en Tim Roth als The Abomination. De serie is volgend jaar al op Disney+ te volgen.
Bron: CBR

Lees meer over: She Hulk, MCU, Marvel Studios, Opnames

Populair nieuws