search
'Ironheart'-werktitel lijkt een spannend Marvel-detail te onthullen
Series / Nieuws

'Ironheart'-werktitel lijkt een spannend Marvel-detail te onthullen

Keert Iron Man dan toch op de een of andere manier terug in de serie Ironheart?

De werktitel van Ironheart lijkt onthuld te zijn. Fans geloven dat dit een indicatie zou kunnen zijn naar een terugkeer van acteur Robert Downey Jr. als Iron Man, ofwel Tony Stark zoals 'ie eigenlijk heet.

De opnames van Ironheart gaan binnenkort van start en The Cosmic Circus heeft weten te achterhalen dat de serie de werktitel Wise Guy krijgt. Op sociale media speculeren fans dat men hiermee verwijst naar de aanwezigheid van het personage van Downey Jr., die daarmee misschien wel terugkeert.

Meer van dat soort geruchten
'Wise guy' is natuurlijk een prima omschrijving voor de Armored Avenger. En het zou niet hoeven betekenen dat Tony Starks offer aan het einde van Avengers: Endgame hiermee ongedaan gemaakt wordt.

Toen we Riri Williams leerden kennen in de comics van Marvel, ontmoette ze een AI-versie van Tony Stark, nadat hij 'dood' gegaan was tijdens de gebeurtenissen van Civil War II. Hij hielp de jonge held een eigen harnas te bouwen en was haar hulpje via zijn stem.

Het zou zomaar kunnen, en daar horen we al veel langer verhalen over, dat de acteur toch terugkeert naar Marvel Studios en heel wat stemwerk gaat leveren.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen