search
Deze 4 Netflix Originals kijken we naar uit in juli
Series / Featured

Deze 4 Netflix Originals kijken we naar uit in juli

Het wordt een prima maand als we zo vooruit kijken naar de maand juli op Netflix.

Netflix zet elke maand weer tal van series nieuw online. We zetten er vier op een rij waar we komende maand heel erg naar uitkijken. Vandaag dus de preview voor de maand juli!

Atypical seizoen 4 (9 juli): We bijten het spits af met het laatste seizoen van deze serie. We zien hoe Casey en Sam beiden op het punt staan om het nest te verlaten, moet de familie Gardner hiermee in het reine komen. Tot nu toe wist elk seizoen enorm te verbazen, dus hopelijk dit laatste deel ook.

Van Helsing seizoen 5 (16 juli): In dit laatste seizoen ontdekken de Van Helsings de roots van de Dark one en moet Vanessa in de Dark Realm overleven terwijl Dracula vanuit het Witte Huis heerst. Daarmee komt ook deze campy serie tot een einde. Vermoedelijk weer heerlijk spectaculair.

Suits seizoen 9 (17 juli): De serie eindigt met dit laatste seizoen. In de serie volgden we aan het begin nog een schoolverlater die een felbegeerde baan als advocaat-stagiair kreeg, zonder diploma.

Sky Rojo seizoen 2 (23 juli): Adrenaline en actie zijn terug in het tweede seizoen van Sky Rojo, van de makers van La Casa de Papel. Alleen al daarom kijken we uit naar deze nieuwe reeks. Door fatale gebeurtenissen in een bordeel slaan drie vrouwen die worden gekweld door hun verleden, op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen