search
Synopsissen en clip 'Agent Carter'
Series / Video/clip/featurette

Synopsissen en clip 'Agent Carter'

Waar gaan de eerste twee afleveringen van de nieuwe Marvel / ABC serie over?Hierboven kun je een clip bekijken van Marvel / ABC-serie Agent Carter. Daarnaast zijn er synopsissen vrijgegeven van de eerste twee afleveringen van de serie. Die kun je hieronder lezen. Rollen in de serie, die zeven afleveringen zal tellen, worden gespeeld door Hayley Atwell, Dominic Cooper, Costa Ronin, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Enver Gjokaj en Chad Michael Murray.

De eerste aflevering, Now is Not the End, heeft de volgende omschrijving: "De oude bekende, Howard Stark, neemt contact op met Peggy. Hij wordt ervan beschuldigd zijn dodelijkste wapen op de wereld losgelaten te hebben en kan niemand meer vertrouwen. Om Peggy te helpen zijn naam te zuiveren, eist Stark dat zijn butler, Edwin Jarvis, haar in alles bijstaat, of ze dat nou wil of niet. Maar de risico's zijn groot: Als ze gepakt wordt, zou Agent Carter als verrader aangemerkt worden en de rest van haar dagen in de gevangenis door moeten brengen… of erger."

En de tweede aflevering, Bridge or Tunnel heeft ook een synopsis. "Howard Starks dodelijkste wapen is in handen van zijn vijand gevallen, en alleen Agent Carter kan het terughalen. Maar kan ze dat doen voordat haar undercover missie ontdekt wordt door SRR Chief Dooley en Agent Thompson?"

De twee uur durende première-aflevering wordt op 6 januari uitgezonden in de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen