Charlie Sheen mogelijk in finale 'Two and a half Men'

Ashton Kutcher lijkt te zeggen van wel.

Jim Pedd, 15-12-2014 08:00

Ashton Kutcher, die in 2011 de hoofdrol van Charlie Sheen overnam in Two and a Half Men heeft mogelijk een belangrijke verrassing rond de laatste aflevering van de serie onthuld. Sheen claimde eerder dit jaar nog dat hij in gesprek was met Warner Bros. Television om terug te keren naar de serie en die gesprekken lijken succesvol geweest te zijn.
Kutcher was te gast bij de Ellen DeGeneres Show en vertelde dat de finale van de serie nog niet opgenomen is. Wel weet hij hoe de serie eindigt. Details wilde Kutcher daar niet echt over geven: "Ik weet niet of ik erover mag praten" Ik vrees ervoor. Ja, ik ben een beetje bang."

Vervolgens vroeg Kutcher daarna of Sheen in de finale voor zou komen. Waarop Kutcher knikte en zei: "Als je werkt op de Warner Bros. studio, en je hoort sirenes, kom me dan redden!" Daarop voelde Degeneres aan dat ze gelijk had en zei ze: "Dus Charlie komt terug." Waarop Kutcher dat ontkende en vervolgens begon te giechelen en te grijzen.

De video is helaas offline gehaald, dus je kunt niet meer zelf kijken hoe Kutcher reageert. De vermoedens lijken in ieder geval dat hij per ongeluk de geplande rol van Sheen in de finale verklapt heeft. De laatste aflevering van de serie moet op 19 februari 2015 te zien zijn.

Bron: Screencrush

Lees meer over: two and a half men, cbs, chuck lorre, ashton kutcher, jon cryer, angus t jones, charlie sheen, terugkeer, finale, seizoen 12, februari, ellen degeneres

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix