Dit 'Arrow'-personage heeft mogelijk toch een intergalactisch lot

Dit 'Arrow'-personage heeft een galactisch lot

Diggle lijkt toch richting het Green Lantern-schap te gaan lijkt het nu.

Jim Pedd, 8 juli 2021 om 06:36

Acteur David Ramsey mag dit seizoen heel wat Arrowverse-series bezoeken. Recent zagen we hem al in Batwoman en Legends of Tomorrow en nu bezoekt hij ook Central City in The Flash.
Dat doet Ramsey's personage John Diggle met perfecte timing. Team Flash heeft namelijk te maken met de Godspeed War, waarbij een heel leger aan Godspeeds aanviel en nadat die aanval afgeslagen was, een tweede verscheen. En nu moet Diggle komen helpen.

Intergalactisch lot
Tijdens een interview met ComicBook.com, legt Ramsey uit dat we nu eindelijk echt meer gaan leren over wat de consequenties zijn van de keuze die Ramsey maakte om niet in te gaan op de uitnodiging die verpakt zat in de mysterieuze, gloeiende en groene doos in Arrow.

"Natuurlijk heeft hij de diepste geschiedenis met Flash, omdat hij alle personages daar kent. Dus elke keer als hij te zien is in deze series, past hij binnen het verhaal van die specifieke aflevering. Maar hij verbergt ook iets in zijn achterzak," aldus Ramsey.

"We begonnen dat verhaal te vertellen in Batwoman. Er zijn wat van die hoofdpijnen en hij is daar om een arts te bezoeken. Uiteindelijk, wat hij in die doos zag, dat wees hij af en die keuze heeft gevolgen. En nu beginnen we zijn kosmische lotsbestemming, zijn intergalactische lot, te vertellen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: David Ramsey, Arrow, The Flash, Arrowverse, DC, Green lantern

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws