'WandaVision'-acteur wilde gillend uit zijn make-up

WandaVision-acteur wilde gillend uit zijn make-up

Paul Bettany vond het echt helemaal niks dat hij vol in de make-up moest.

Jim Pedd, 8 juli 2021 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De tijd van Paul Bettany in het Marvel-universum was in eerste instantie beperkt tot de opnamestudio, waar hij wat stemmenwerk moest doen voor films en na een paar uur klaar was. En wat een transformatie hij heeft doorgemaakt!

Nadat zijn personage JARVIS veranderde in The Vision, werd hij uiteindelijk lid van de Avengers. En dus kreeg hij een grote rol, met een trailer op de set. In een nieuw interview vertelde Bettany dat de make-up voor Vision wel heel intens is. Zo erg dat hij doordraaide op de set van WandaVision om het kostuum te kunnen uitdoen.

Heel zwaar werk
"Er was een moment waarop ik het helemaal verloor op de set, en ik in paniek raakte en iemand mij uit het kostuum moest helpen. Dat deden ze en iedereen was enorm vriendelijk," aldus Bettany.

"Het is eerlijk gezegd een beetje beschamend om te vertellen, want je krijgt er geld voor om zo'n ongemakkelijk kostuum te dragen. Maar na vijf dagen op rij opgesloten te hebben gezeten in dat ding, dacht ik echt: 'Ik moet het van mijn borst krijgen'. Ik zat er denk ik vijf of tien minuten adem te halen en daarna gingen we wel door en was het prima. Dat was de enige keer dat ik het niet meer hield. Meestal ben ik heel relaxed en ontspannen."

Het kostuum vergt veel tijd om het klaar te krijgen volgens de acteur. Niet alleen moet hij ontzettend slank blijven om erin te passen, ook is het mentaal niet gemakkelijk; het is "ontzettend claustrofobisch om dat ding te dragen. Dus je moet goed zitten in je hoofd."
Bron: ComicBook

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios, Paul Bettany

Populair nieuws