'Loki': Dit moet je nu weten over de Disney+-serie

'Loki': Dit moet je nu weten over de Disney+-serie

Disney+ is bijna klaar met de serie Loki, dit weten we nu.

Jim Pedd, 8 juli 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De vijfde aflevering van Loki is eindelijk te zien. En onthult nog niets over de oorsprong van de TVA, maar zet wel de boel op en maakt duidelijk dat de Marvel-serie zijn eigen Variantenverhaal erg amusant vindt.
We zetten de belangrijkste onthullingen voor je op een rij maar let op: dit artikel bevat SPOILERS!

Belangrijke onthullingen
Na de aflevering van vorige week duiken we er maar meteen in:

1. Sylvie en Loki weten Alioth te betoveren. Daartoe kunnen ze het kasteel binnentreden waar het meesterbrein achter de TVA verkeert. Voor Classic Loki betekent dit, dat hij zichzelf op moet offeren. Pijnlijk.

2. In de comics is Alioth een trans-temporal wezen dat alles wat het aanraakt vernietigt. Maar is ook een echte tegenstander van Kang the Conquerer, omdat die een tijdreiziger is. Zou Kang dan toch zijn debuut maken in deze serie?

3. Sylvie weet zichzelf te 'prunen' en komt daarmee bij de andere Loki's terecht. Ze worden namelijk naar The Void gestuurd, waar ze achterblijven en normaliter opgegeten worden door Alioth.

4. De grote schurk wordt nog niet onthuld. Maar het vermoeden is dat Miss Minutes dit zomaar zou kunnen zijn, of er iets mee te maken kan hebben. Duidelijk is dat we hier nog meer van gaan zien.

5. Mobius verkeert ook in deze bijzondere wereld en komt weer bij z'n beste vriend Loki. Loki geeft hem zijn enige Tempad, zodat Mobius terug kan keren naar de TVA!

6. Komende week leren we dan eindelijk hoe het zit met de TVA en wie achter deze organisatie zit!
Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, Tom Hiddleston

Populair nieuws