Eindelijk weten we hoelang 'The Last of Us' duurt

Eindelijk weten we hoelang 'The Last of Us' duurt

We weten nu hoeveel aflevering The Last of Us van HBO krijgt.

Jim Pedd, 8 juli 2021 09:10

Als de serie The Last of Us eindelijk van start gaat op HBO, dan krijgt de eerste rits tien afleveringen. Dat is nu onthuld door schrijver en uitvoerend producent Craig Mazin.
Mazin was recent tijdens de Scriptnotes-podcast te horen. Daar onthulde hij dat de serie in totaal tien afleveringen en vijf regisseurs krijgt. Welke regisseurs dat gaan zijn is nog niet bekend.

Nog lang niet klaar
Mazin bevestigde ook dat de eerste drie tot vier afleveringen van de serie volledig geschreven zijn. Op dit moment is het nog niet duidelijk welk deel van de eerste game precies verfilmd wordt in de serie, maar hopelijk horen we daar snel iets over.

De pre-productie van de serie is in volle gang. In de podcast legt Mazin heel wat uit over de uitdagingen die komen kijken bij het maken van een serie als The Last of Us. Zo moet besloten worden over het budget en de specifieke haarstijlen van elk personage.

The Last of Us heeft een hoofdrol voor Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Nico Parker als Sarah en Gabriel Luna als Tommy. De opnames vinden plaats in Alberta, Canada. Wanneer de release plaats moet vinden is nog niet bekend.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws