'Star Wars: The Book of Boba Fett' wordt door deze mensen gemaakt

The Book of Boba Fett heeft deze regisseurs

De regisseurs van de Star Wars-serie The Book of Boba Fett zijn onthuld.

Jim Pedd, 8 juli 2021 om 09:50

Acteur Temuera Morrison heeft bekend gemaakt dat diverse regisseurs van The Mandalorian terugkeren om afleveringen in spin-off serie The Book of Boba Fett te regisseren.
De show The Book of Boba Fett werd aangekondigd na de aftiteling van de finale van het tweede seizoen van The Mandalorian. We wisten al dat Robert Rodriguez terugkeert, maar nu horen we meer van dat soort regisseurs voor de serie.

De makers
In een recent interview met de Express onthulde Morrison de namen van een aantal van de regisseurs die afleveringen van The Book of Boba Fett regisseren.

Naast Rodriguez rekruteerde de serie volgens hem "een aantal geweldige regisseurs", waaronder "[Jon] Favreau, Bryce [Dallas Howard], Dave Filoni". Allen maakten ze ook al eens afleveringen van The Mandalorian voor Disney+.

De serie The Book of Boba Fett is de eerste van een hele rits spin-off series gebaseerd op de gebeurtenissen in The Mandalorian. Een daarvan is Ahsoka, waarin actrice Rosario Dawson weer in de huid van het personage kruipt. Ook zou er een Rangers of the New Republic-serie komen, al is de komst daarvan nu onzeker.
Bron: Express

Lees meer over: Star Wars, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Disney Plus

Populair nieuws