'The Last of Us' onthult dan eindelijk zijn eerste beeld

The Last of Us onthult dan eindelijk eerste beeld

De serie The Last of Us gaat er na lange tijd van ontwikkeling eindelijk komen.

Jim Pedd, 3 juli 2021 om 13:53

De aankomende televisieserie gebaseerd op het bekende PlayStation-game The Last of Us is begonnen met filmen. Waar eerder geruchten gingen dat de opnames mogelijk deze maand van start zouden gaan, is dat nu definitief bevestigd.
Het zal waarschijnlijk nog een tijd duren voordat televisiezender HBO officiële foto’s zal onthullen. Intussen is het de moeite waard om de hoofdrolspelers op Instagram te volgen.

Eerste beeld vanaf de set
De bevestiging dat de opnames van The Last of Us daadwerkelijk van start zijn gegaan komt rechtstreeks van Gabriel Luna, bekend van Marvel’s Agents of SHIELD waar hij te zien is als Ghost Rider Robbie Reyes. Op Instagram postte Luna, die hier de rol van Tommy vertolkt, een foto van zichzelf als samen met Pedro Pascal, die hier te zien is als zijn broer Joel.

Op de foto in kwestie is ook actrice Nico Parker te zien. Pas deze week is bekend gemaakt dat zij te zien zal zijn in de rol van Sarah, de dochter van Pascals personage Joel.

"Nu al dol op deze mensen", schrijft Luna in het bijschrift van de foto. Hij voegde ook de hashtag "#MillerTime" toe aan de post om de achternaam van elk personage op de foto aan te duiden. Check 't beeld hieronder:


Lees meer over: The Last of Us, Neil Druckmann, Criag Mazin, Pedro Pascal, Gabriel Luna, Bella Ramsey

Populair nieuws