search
'The Mandalorian' spin-off 'The Book of Boba Fett' wordt keihard
Series / Nieuws

'The Mandalorian' spin-off 'The Book of Boba Fett' wordt keihard

De Disney+-serie The Book of Boba Fett wordt echt anders dan de serie waar het een spin-off van is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het publiek dat de finale van het tweede seizoen van The Mandalorian zag, kreeg afgelopen december twee schokken om te verwerken. Allereerst keerde Luke Skywalker terug en ook werd een verrassende nieuwe serie aangekondigd: The Book of Boba Fett.

Die serie wordt neergezet als The Mandalorian 2.5 en zal in december van start gaan. In Book keren Temuera Morrison en Ming-Na Wen terug als Boba en Fennec Shand. Maar details hebben we nog niet echt.

Veel harder
Brendan Wayne, een stuntman die Mando speelt als Pedro Pascal niet nodig is op de set, deelde iets van wat fans kunnen verwachten in de nieuwe serie.

Hij vertelde dat de serie veel harder wordt dan wat je tot nu toe gezien hebt. "Ik denk dat we dat als publiek ook echt kunnen verwachten van The Book of Boba Fett," vertelde hij. "En veel meer dan dat gevoel. Hij wordt veel harder dan Mando. Maar voor mijn gevoel heeft hij ook geen keuze, omdat hij echt een ander personage is."

In The Mandalorian zagen we al hoe Boba Fett het tegen een hele rits Stormtroopers op nam en hen met bijzonder gemak doodde. Dat belooft wat voor de spin-off!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen