Netflix lanceert in september een gloednieuwe 'Pokémon'-serie: Check hier de eerste beelden

Netflix komt in september met een Pokémon-serie

Netflix komt in de loop van september met een Pokémon-serie, waarvan we nu de eerste beelden hebben.

Jim Pedd, 8 juli 2021 10:25

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de serie Pokémon Master Journeys: The Series. Deze volgt op de vorige toevoeging aan de franchise, Pokémon Journeys: The Series, dat in 2020 op Netflix te zien was nadat het de rechten kreeg op de franchise van Disney XD.
Pokémon is al sinds eind jaren negentig een fenomeen. In Japan bevindt de animeserie zich in zijn zevende era (het systeem werkt niet zo in Japan als hier, dus zijn seizoenen en volumes anders ingedeeld). Elke era in de serie is gebaseerd op een game in de franchise van Nintendo.

Nieuwe trailer
Pokémon Master Journeys: The Series wordt zodoende hier gezien als het 24ste seizoen van de serie. Het is het tweede seizoen van de serie dat op Netflix debuteert.

Eerder waren de drie seizoenen van Sun and Moon te zien op Disney XD en voordat die kinderzender de rechten overkocht, was Cartoon Network de plek waar je de boel kon volgen.

Dankzij de nieuwe trailer weten we nu dat Netflix de serie op 10 september start. De eerste twaalf afleveringen zijn in de herfst gezien en de rest van het 42 afleveringen tellende seizoen krijgt daarna een kwartaalrelease. Hieronder de trailer:


De serie zet de onderzoeksreis van Ash Ketchum voort. Hij onderzoekt locaties en zoekt verschillende Pokémon, terwijl hij intussen ook nieuwe trainers leert kennen. Een daarvan is Chloe Cerise, die begint met een nieuw ontdekte Eevee.
Lees meer over: Netflix, Pokemon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws