search
Dit is de cast van 'American Horror Stories'
Series / Nieuws

Dit is de cast van 'American Horror Stories'

De serie krijgt een deels nieuwe cast; ben jij al klaar voor American Horror Stories?

Er zijn maar liefst 21 castleden bekend gemaakt voor de serie American Horror Stories. FX gaat deze zomer nog van start met deze opvallende en bijzondere serie.

Het gaat om een spin-off van de inmiddels welbekende American Horror Story-franchise, die elk seizoen weer een heel nieuw verhaal vertelt. De serie American Horror Stories doet het anders en komt elke week weer met een volledig op zichzelf staand verhaal, met een uur durende aflevering.

Veel castleden
Er zijn nu maar liefst 21 castleden bekend gemaakt voor de spin-off serie. Ook weten we welk van de rollen de acteurs spelen.

Een video die FX op Twitter plaatste, laat zien wie we allemaal kunnen verwachten: Gavin Creel als Troy, Sierra McCormick als Scarlett, Ashley Martin Carter als Rowena, Paris Jackson als Maya, Belissa Escobedo als Shanti, Kaia Gerber als Ruby, Aaron Tveit als Adam, Rhenzy Feliz als Chad, Madison Bailey als Kelley, Kyle Red Silverstein als Quinn, Amy Grabow als Tipper Gore, Danny Trejo als Santa Claus en Virginia Gardner als Bernadette. De castlijst is in zijn geheel te zien in deze video:



American Horror Stories blijkt niet alleen nieuwe castleden te omvatten, maar ook een aantal terugkerende acteurs: John Carroll Lynch als Larry Bitterman, Naomi Grossman als Rabid Ruth, Billie Lourd als Liv Whitley en Matt Bomer als Michael.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen