search

Ons nieuws van vrijdag 9 juli 2021

'Lord of the Rings'-acteur scoort hoofdrol in sci-fi serie 'Moonhaven'
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-acteur scoort hoofdrol in sci-fi serie 'Moonhaven'

Een epische nieuwe serie van AMC, het netwerk dat we kennen van Breaking Bad en The Walking Dead.

Dominic Monaghan (The Lord of the Rings, Lost) heeft getekend voor de hoofdrol in de zes-delige ruimte-thriller Moonhaven van AMC.

De spannende thriller-serie, die zich afspeelt in de ruimte wordt geschreven en geproduceerd door Peter Ocko (Lodge 49, Black Sails).

Complot op de maan
Het verhaal gaat over Bella Sway, een piloot die vracht van en naar de maan brengt in de 22e eeuw en beschuldigd wordt van een misdaad als ze vast komt te zitten in Moonhaven.

De titulaire utopie is een soort tuin van Eden op de maan, die wordt gebruikt om problemen die de aarde bedreigen op te lossen.

Sway raakt al snel verzeild in een complot om controle te krijgen over de computers die Moonhaven in stand houden. Ze moet samenwerken met de plaatselijke rechercheur Paul Sarno (Monaghan) om dit duistere plan te verijdelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom je de indrukwekkende serie 'The Handmaid's Tale' moet kijken
Series / Nieuws

Waarom je de indrukwekkende serie 'The Handmaid's Tale' moet kijken

The Handmaid's Tale is gebaseerd op een indrukwekkend boek, prachtige gefilmd en met een ijzersterke cast.

The Handmaid's Tale is een prachtige en succesvolle serie van Hulu, en in Nederland te zien op Videoland. The Handmaid's Tale is gebaseerd op het gelijknamige indrukwekkend boek en heeft een ijzersterke cast met onder andere Elisabeth Moss en Joseph Fiennes. Er zijn 4 seizoenen die bestaan uit 10 en 13 afleveringen.

De Verenigde Staten is overgenomen door een religieuze autocratie en heet nu Gilead. Vrouwen zijn tweederangsburgers en iedereen die probeert te ontsnappen, wordt gestraft. Het verhaal gaat over June, zij probeerde te ontsnappen met haar man en kind maar wordt gevangen genomen.

Ze wordt veroordeeld tot dienstmaagd, en moet kinderen dragen voor kinderloze overheidsfunctionarissen. Als dienstmaagd wordt June omgedoopt tot Offred. Ze heet Offred omdat ze toegewezen is aan Fred om zijn kinderen te baren.

Vruchtbare vrouwen zijn toegewezen aan commandanten en hun onvruchtbare vrouwen om hun kinderen te baren. Alle 'handmaid's' dragen de iconische rode capes en witte kappen.



Deze Hulu-serie is een science-fiction thriller-drama. De wereld die gecreëerd is, is vervreemdend en post-apocalyptisch dankzij de beangstigende ideeën en prachtige sets. Met deze trailer krijg je een goed beeld van de serie.

Acteurs
Behalve Elisabeth Moss (Mad Men) en Joseph Fiennes (American Horror Story), spelen verder in The Handmaid's Tale mee Yvonne Strahovski (Dexter), Alexis Bledel (Gilmore Girls), Madeline Brewer (Orange is the New Black) en Ann Dowd (The Leftovers).



Vervolg
Een vijfde seizoen is aangekondigd, wanneer die komt is nog onbekend. Er is zelfs al gehint naar nog een seizoen daarná. De meeste acteurs uit de eerdere seizoenen hebben al bevestigd dat zij terugkeren voor seizoen 4. Elisabeth Moss pakt er nog een extra rol bij. Zij heeft een aantal afleveringen van S4 geregisseerd, en gaat dat bij S5 herhalen!

Op IMDb krijgt The Handmaid's Tale een 8,4, op Rotten Tomatoes 83%!

"Griezelig hoe het onder je huid kruipt. The Handmaid's Tale is een beklemmende bewerking van Margaret Atwood's dystopische roman, met centraal een geweldige rol van Elisabeth Moss."

Wist je dat...
- De schrijfster van het boek 'The Handmaid's Tale', Margaret Atwood, een gastrol heeft in het eerste seizoen als tante.

- Het boek is geïnspireerd door George Orwell's klassieke dystopische novel, "1984".

- Omdat het voor vrouwen van Gilead verboden is om te lezen, zijn alle producten op de sets van supermarkten en keukens gelabeld met kleurcoderingen.

- De beroemde witte kappen zijn gebaseerd op Nederlandse klederdracht. De schrijfster vond die vroeger blijkbaar heel eng.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things'-acteur hint sterk naar seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things'-acteur hint sterk naar seizoen 5

Het lijkt haast zeker dat Stranger Things het niet bij vier seizoenen laat.

Stranger Things-acteur David Harbour heeft sterk gehint naar een vijfde seizoen va de populaire Netflix-serie.

Seizoenen 1 tot en met 3 zijn momenteel te streamen via Netflix, maar we wachten al een hele tijd op het vierde seizoen. De nieuwe reeks werd al in 2019 aangekondigd, maar door met name de coronapandemie werden de opnames meerdere malen stilgelegd. Het seizoen is inmiddels klaar, maar toch weten we nog steeds niet wanneer het verschijnt.

En ondanks dat we nog steeds wachten op seizoen 4, liet Harbour aan ET Canada min of meer weten dat seizoen 5 eraan komt. Hij zei er het volgende over:

"Volgens mijn lijst met Netflix-praatpunten, mag ik niks zeggen over een vijfde seizoen, maar ik ga niet doen alsof ik van niks weet. Als je een hechte band hebt met de makers van een serie, zoals de Duffer-broers, komt een vijfde seizoen ter sprake als je het hebt over de toekomst van je personage. En dat is gebeurt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Joseph Gordon-Levitt in trailer 'Mr. Corman' van Apple TV+
Series / Nieuws

Joseph Gordon-Levitt in trailer 'Mr. Corman' van Apple TV+

Joseph Gordon-Levitt zien we in zijn eerste tv-serie en wij hebben nu de trailer.

Apple TV+ blijft rustig nieuwe Originals online zetten, ondanks dat het aantal abonnees tegen zouden vallen. Een nieuwe Original Series komt van Joseph Gordon-Levitt. Hij speelt de hoofdrol in de dramaserie Mr. Corman.

Voor de serie heeft Apple TV+ nu de trailer online gezet. Gordon-Levitt schittert in de serie als Josh Corman, een leraar van een groep 7 uit San Fernando Valley. Hij heeft te maken met een existentiële crisis.

Eerste trailer Mr. Corman
In Mr. Corman zien we hoe zijn ex-verloofde is verhuisd, zijn middelbare schoolvriend Victor bij hem is ingetrokken en hoewel hij weet dat hij veel heeft om dankbaar voor te zijn, vraagt hij zich af wat hij heeft gedaan en denkt hij na over wat er had kunnen zijn als zijn muziekcarrière was verlopen zoals hij het had gewild.

Je ziet ook rollen voor Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall a.k.a. Logic, Alexander Jo, Juno Temple, Jamie Chung, Shannon Woodward en Hector Hernandez. Op 6 augustus verschijnen de eerste twee afleveringen online en daarna kun je elke vrijdag een nieuwe verwachten. Er zijn er in totaal tien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gruwelijke beelden uit 'American Horror Stories'
Series / Trailer

Gruwelijke beelden uit 'American Horror Stories'

De spin-off van American Horror Story bestaat iedere aflevering uit een nieuwe verhaal.

Waar ieder seizoen van American Horror Story nog een apart verhaal vertelt, zal de spin-off American Horror Stories iedere aflevering een compleet nieuw verhaal laten zien. Binnenkort trapt de nieuwe AHS-serie af en hieronder hebben we de trailer.

In American Horror Stories zien we weer wat bekende en nieuwe namen voorbij komen met onder meer Matt Bomer, Taissa Farmiga, Evan Peters, Sierra McCormick, Kaia Gerber en Paris Jackson.

Sarah Paulson als regisseur
Eén van de regisseurs van de anthologieserie is Sarah Paulson, een van de grootste namen uit de moederserie. American Horror Stories debuteert op 15 juli op FX on Hulu en het eerste seizoen bevat slechts zeven afleveringen.



De moederserie American Horror Story start op 25 augustus op FX, met weer tien afleveringen. De titel van het tiende seizoen is American Horror Story: Double Feature.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 ware kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen
Series / Featured

3 ware kijkcijferkanonnen op Netflix om direct te bingen

Gave series die je nu op Netflix kunt kijken, en die goed bekeken worden.

Hieronder tips voor drie series die zeer goed bekeken worden op Netflix. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Bridgerton | Bing nu! | 1 seizoen
Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. Deze spontane hit leverde 63 miljoen kijkers op in de eerste maand.



Stranger Things | Bing nu! | 3 seizoenen
Maar liefst 64 miljoen huishoudens keken in de eerste maand naar seizoen 3. Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.



Tiger King | Bing nu! | 1 seizoen
Een dierentuineigenaar draait door in dit waargebeurde verhaal vol excentrieke personages over een huurmoord in de schimmige wereld van het fokken van grote katachtigen. De docuserie uit 2020 wist 64 huishoudens warm te krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult beelden van het gruwelijke 'Kingdom'
Series / Trailer

Netflix onthult beelden van het gruwelijke 'Kingdom'

De serie Kingdom krijgt met Ashin of the North een belangrijke toevoeging.

Netflix heeft eindelijk de volledige trailer vrijgegeven voor Kingdom: Ashin of the North. Dat is een 92 minuten durende aflevering die volgt als prequel op Kingdom.

De zombieserie van Netflix kent tot nu toe twee seizoenen. Het tweede eindigde met een grote cliffhanger. We zagen een dame verschijnen die zowaar de reden leek te zijn waardoor de zombies konden ontstaan. En nu krijgen we meer context van wat we kunnen verwachten.

Ashin of the North
De aflevering Ashin of the North moet vanaf 23 juli te zien zijn op Netflix. Vandaag zagen we een trailer daarvoor, die een gedetailleerder beeld schetst van de jeugd van Ashin (gespeeld door Jun Ji-Hyun).

Zij ontdekt de heilige Resurrection Plant in een sectie van de jungle die al meer dan een eeuw niet meer toegankelijk is voor mensen. De trailer hint ook naar de problemen waar Ashin mee te maken kreeg en dat blijken behoorlijk traumatische gebeurtenissen te zijn.

Daardoor gaat ze op een wraakmissie om "elk levend ding" te vermoorden in het Korea van de middeleeuwen. Check hier de nieuwe trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher: Blood Origin' maakt ineens heel veel vaart
Series / Nieuws

'The Witcher: Blood Origin' maakt ineens heel veel vaart

Het lijkt dan eindelijk gestaag te gaan met de serie The Witcher: Blood Origin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft een nieuw castlid aangekondigd voor de serie The Witcher: Blood Origin. Sophia Brown blijkt gecast te zijn in de rol van Éile, een bijzonder personage.

Volgens Netflix is Éile "een elite krijgster, die nu nomadisch muzikant is en gedwongen wordt om weer de weg van het zwaard te volgen na een grote gebeurtenis op het Continent, die haar op een queeste voor wraak en redemptie stuurt".

Nieuw gecast
Mocht het heel bekend klinken, dan is dat niet gek. Het is namelijk dezelfde rol waar actrice Jodie Turner-Smith in gecast was, alvorens ze de serie moest verlaten.

Vandaag vindt de WitherCon plaats, de eerste Con voor de franchise. Gisteren bleek ook al dat actrice Michelle Yeoh gecast was in de serie. Zij speelt "de laatste van haar nomadische stam van zwaard-elfen".

De serie The Witcher: Blood Origin speelt zich 1.200 jaar in het verleden af, en draait om het verhaal van de eerste Witcher, en de gebeurtenissen die leidden tot de conjunction of the spheres, waarbij de werelden van monsters, mensen en elfen botsten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' bouwt nu al op naar zijn vijfde seizoen
Series / Nieuws

'Stranger Things' bouwt nu al op naar zijn vijfde seizoen

Netflix lijkt richting het einde van de serie Stranger Things te werken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur David Harbour teaset het verhaal dat gepland staat voor zijn personage, Jim Hopper, in Stranger Things, als het aankomt op de laatste seizoenen. De serie gaat nu richting zijn vierde seizoen en daarna is het de beurt aan een vijfde seizoen.

Harbour, die de rol van Hopper speelt in Stranger Things, is meermaals ingegaan op de terugkeer van het personage. Recent vergeleek hij het personage al met Gandalf die weer tot leven kwam. En nu hint hij op de terugkeer en plannen voor zijn personage.

Vierde en vijfde seizoen
ET Canada sprak uitgebreid met Harbour over de plannen voor zijn personage. Hij vertelde dat men al sinds het begin plannen heeft voor het personage en dat die nu uitgewerkt worden.

"Ik bedoel, je weet dat we sinds het eerste begin van de serie, het hebben over een verhaal van deze man en dat ze mij verteld hebben wat ze ervan vinden en hoe ze ermee om willen gaan," aldus Harbour.

"We hebben het er nu over gehad hoe we dit seizoen ontwikkelingen willen opzetten en hoe we die zich willen laten uitbetalen in een volgend seizoen. En de wederopstanding was iets waar we sinds het begin aan werkten. Ze hebben een duidelijk plan en iets waar ze naartoe werken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult zijn prachtige 'Resident Evil: Infinite Darkness'
Series / Video/clip/featurette

Netflix onthult zijn prachtige 'Resident Evil: Infinite Darkness'

Check hier de eerste beelden van animatieserie Resident Evil: Infinite Darkness.

Netflix heeft een nieuwe video onthuld van de serie Resident Evil: Infinite Darkness. Die laat vermoedelijk het begin van de apocalypse in de wereld zien.

We krijgen namelijk te zien hoe Leon S. Kennedy het opneemt tegen zombies. De clip schetst een duidelijk beeld van wat we voor visuele effecten kunnen verwachten en wat de stijl van de animatieserie wordt. Deze ziet er behoorlijk knap uit, al lijken de lippen niet goed te synchroniseren met de woorden van de personages.

Goede indruk
De clip laat zien hoe Leon naar het Witte Huis is gestuurd, dat geraakt is door een cyberaanval. Eenmaal daar komt Leon erachter dat het Witte Huis wordt aangevallen door zombies. Uiteindelijk zal Leon weer samenwerken met Claire Redfield, en onderzoekt hij een mysterieuze tekening van een kindvluchteling dat verbonden lijkt te zijn aan de zombie-epidemie.

De serie baseert zich op de Resident Evil-franchise die al sinds 1996 bestaat. Er kwamen al tien games uit in de hoofdreeks, gevolgd door talloze spin-offs en remakes. Met 110 miljoen verkochte exemplaren is het de best verkopende gamereeks van maker Capcom.

Hieronder kan je beelden van de animatieserie zien. Overigens werkt Netflix ook druk aan een live-action serie.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veel bekende namen in 'Blade Runner: Black Lotus'
Series / Nieuws

Veel bekende namen in 'Blade Runner: Black Lotus'

De wereld van Blade Runner en Blade Runner 2049 wordt verder uitgebreid door Japanse animatie-legendes.

De serie werd al aangekondigd in 2018, maar sindsdien is het angstvallig stil geweest rondom animatieserie Blade Runner 2049. Vandaag hebben we een update.

Volgens Deadline zal namelijk Jessica Henwick (The Matrix 4, Iron Fist, Underwater, Game of Thrones) de stemmencast van de serie aanvoeren.

Henwick wordt vergezeld door namen als Arisa Shida, Will Yun Lee, Shinshu Fuji, Samira Wiley, Takako Honda, Brian Cox, Wes Bentley, Josh Duhamel, Taiten Kusunoki, Peyton List, Yoshiko Sakakibara, Stephen Root, Hochu Otsuka, Barkhad Abdi, Takayuki Kinba, Gregg Henry, Masane Tsukayama, Henry Czerny, Akio Nojima, Jason Spisak en Kazuki Yao.

Henwick verzorgt de stem van Elle, een vrouwelijke replicant die is gemaakt voor een geheim doeleind.

Grote spelers
De serie, een productie van Crunchyroll, Adult Swim en Alcon Television Group zal in Amerika als Engelstalige serie verschijnen op Adult Swim en Crunchyroll zal de serie in Japan streamen met ondertiteling. Ook in de rest van de wereld wordt Blade Runner: Black Lotus beschikbaar gesteld vanaf een nog onbekende datum.

De afleveringen, die elk 30 minuten zullen duren, wordt geproduceerd door Sola Digital en geregisseerd door Shinji Aramaki (Appleseed) en Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alligator Loki zag er op de set van 'Loki' héél anders uit
Series / Nieuws

Alligator Loki zag er op de set van 'Loki' héél anders uit

Op de set zag alligator Loki er een stuk belachelijker uit!

Regisseur Kate Herron heeft onthuld hoe Alligator Loki er op de set van Loki uitzag voordat er CGI werd toegepast.

In de nieuwste aflevering van de Marvel Studios-serie, die de titel Journey Into Mystery draagt, werden een hoop nieuwe varianten op de God of Mischief en Sylvie geïntroduceerd. De meest interessante van al die variaties is ongetwijfeld de reptielversie van Loki.

Later, alligator
In de post-credits scene van aflevering 4 kregen we de nieuwe Loki-varianten al even kort te zien, maar in aflevering 5 stonden ze ook echt centraal. Zo is er Classic Loki, gespeeld door Richard E. Grant, Kid Loki, Boastful Loki en Alligator Loki.

En hoewel hij er aardig realistisch uitziet, is Alligator Loki helemaal uit de computer getoverd. Dat betekent dat er op de set eigenlijk niks is te zien, maar om de acteurs toch een punt van referentie te geven, hebben ze een blauwe knuffelalligator bedacht. Check de foto hieronder!

Aflevering 5 van Loki is nú te streamen via Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de cast van 'American Horror Stories'
Series / Nieuws

Dit is de cast van 'American Horror Stories'

De serie krijgt een deels nieuwe cast; ben jij al klaar voor American Horror Stories?

Er zijn maar liefst 21 castleden bekend gemaakt voor de serie American Horror Stories. FX gaat deze zomer nog van start met deze opvallende en bijzondere serie.

Het gaat om een spin-off van de inmiddels welbekende American Horror Story-franchise, die elk seizoen weer een heel nieuw verhaal vertelt. De serie American Horror Stories doet het anders en komt elke week weer met een volledig op zichzelf staand verhaal, met een uur durende aflevering.

Veel castleden
Er zijn nu maar liefst 21 castleden bekend gemaakt voor de spin-off serie. Ook weten we welk van de rollen de acteurs spelen.

Een video die FX op Twitter plaatste, laat zien wie we allemaal kunnen verwachten: Gavin Creel als Troy, Sierra McCormick als Scarlett, Ashley Martin Carter als Rowena, Paris Jackson als Maya, Belissa Escobedo als Shanti, Kaia Gerber als Ruby, Aaron Tveit als Adam, Rhenzy Feliz als Chad, Madison Bailey als Kelley, Kyle Red Silverstein als Quinn, Amy Grabow als Tipper Gore, Danny Trejo als Santa Claus en Virginia Gardner als Bernadette. De castlijst is in zijn geheel te zien in deze video:



American Horror Stories blijkt niet alleen nieuwe castleden te omvatten, maar ook een aantal terugkerende acteurs: John Carroll Lynch als Larry Bitterman, Naomi Grossman als Rabid Ruth, Billie Lourd als Liv Whitley en Matt Bomer als Michael.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie van Amazon wordt buitengewoon
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie van Amazon wordt buitengewoon

De Lord of the Rings-serie van Amazon wordt heel speciaal volgens Sean Astin.

Acteur Sean Astin, die de rol van Samwise Gamgee speelde in de Lord of the Rings-films, is er stellig van overtuigd dat de televisieserie waar Amazon op dit moment aan werkt, een bijzondere wordt. Hij kijkt er nu al naar uit.

De serie kreeg in 2018 al een 'multi-season' commitment van Amazon. Daarmee kunnen we er zeker van zijn dat de serie de komende jaren nog op de streamingdienst van de webwinkel staat: Prime Video.

Tweede era
De serie speelt zich af in de tweede era van de wereld van J.R.R. Tolkien, Midden-Aarde. Er is heel wat materiaal om mee te werken voor de makers, maar het gaat om een brede tijd die 3.441 jaar duurt in de franchise. Dat betekent dat er dus oneindig veel verhalen verteld kunnen worden.

De era begint in elk geval met het maken van de One Ring en eindigt met het verslaan van de legers van superschurk Sauron. Astin denkt dat dit de basis biedt voor een buitengewone serie.

"Ik heb echt de volle overtuiging dat deze Lord of the Ring-verfilming buitengewoon wordt." Astin vindt het vooral bijzonder dat de serie gebaseerd wordt op The Silmarillion.

"Misschien brengt dat nog nieuwe informatie. Ik heb het nooit helemaal gelezen, maar altijd heel erg de vervolgen gesteund, remakes en vooral van dit soort klassiekers. Veel mensen vragen zich af waarom je een klassieker een remake zou willen gunnen. Het goede nieuws is dat klassiekers altijd zullen blijven," aldus Astin.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' onthult dan eindelijk zijn nieuwe held
Series / Trailer

'The Flash' onthult dan eindelijk zijn nieuwe held

Het personage Impulse is de nieuwste toevoeging aan de cast van The Flash.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor The Flash. Daarin zien we ook de kinderen van Barry Allen uit de toekomst verschijnen.

In de aankomende zeventiende aflevering van het zevende seizoen, Heart of the Matter, zullen we de twee kinderen van Barry uit de toekomst zien. Bart en Nora Allen zijn allebei te zien. Het gaat daarbij om de heldin XS en de held Impulse. Die laatste maakt nu zijn live-action debuut.

Nieuwe beelden
De trailer van het zevende seizoen, aflevering 17, laat de kinderen van Barry zien: Bart en Nora West-Allen. De twee komen uit de toekomst, dus is het vrij logisch dat Barry behoorlijk verrast was aan het einde van de laatste aflevering. De trailer laat meteen wat beelden van de team-up zien en wat van de familiedynamiek.

Bart en Nora staan bekend als Impulse en XS. De Speedster heeft de naam Impulse, maar in de comics kennen we hem in eerste instantie vooral als Kid Flash en later als hij het overneemt van zijn vader echt als The Flash. Dit is zijn eerste live-action verschijning, nadat XS al eerder te zien was.

The CW kwam tot de verschijning en het debuut van deze twee personages omdat het de 150ste aflevering van de serie is.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aapjestrainer 'Friends' is helemaal niet blij met een van de castleden
Series / Nieuws

Aapjestrainer 'Friends' is helemaal niet blij met een van de castleden

David Schwimmer zou zich helemaal verkeerd gedragen hebben met het aapje van Friends.

Een van de welbekende ruzies van Hollywood keert weer terug. We hebben het dan niet over die tussen Dwayne Johnson en Vin Diesel, maar David Schwimmer en Marcel the Monkey van Friends.

We weten al langere tijd dat Schwimmer bepaald geen fan was van de aapjes die het huisdier van Ross speelden. (Marcel werd gespeeld door twee vrouwelijke capucijneraapjes, eentje heette Katie en de ander heette Monkey).

Het aapje haten
Schwimmer vertelde in 1995 al eens dat hij echt een hekel had aan het aapje. "De trainers lieten mij er ook geen band mee opbouwen. Ze zijn heel, heel bezittelijk. En zeiden van: 'Ga op je punten staan, doe je werk, raak het aapje niet aan en bouw er geen band mee op'."

Dierentrainer Mike Morris vond het echt onzin dat Schwimmer dit noemt. "Dit is gewoon mijn mening. Maar in de eerste paar afleveringen had Schwimmer een hele goede band met het aapje, en daarna trok het aapje echt de lachers en leek het erop dat hij daardoor moeilijk kon concentreren."

Daarmee wijst hij Schwimmer behoorlijk hard terecht. Opvallend is ook nog dat hij zei dat de aapjes heel goed konden werken met Jennifer Aniston en Matt LeBlanc.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.