Gaaf beeld van de helden uit Marvel-serie 'What If...?'

Gaaf beeld van de helden uit Marvels 'What If...?'

De Marvel-serie What If...? moet na Loki op de streamingdienst Disney+ te zien zijn.

Bram de Groot, 3 juni 2021 om 15:33

In de tiendelige animatieserie What If...? dat het Marvel Cinematic Universe flink op zijn kop zal zetten, krijgen we heel wat bekende, maar ook zeker ander ingevulde Marvel-personages te zien. De serie stelt namelijk de vraag: "Wat als het allemaal net even anders was gelopen?"
Dit betekent veelal dat we andere personages in de schoenen zien stappen van de bekende superhelden uit het live action MCU. Zo wordt T'Challa niet Black Panther, maar Star-Lord. En we zien Captain Peggy Carter in plaats van Captain America. Het wordt dus een dolle boel.

Gave banner What If...?
Hieronder zie je een gave banner met heel wat van de personages die opduiken in What If...?. Je ziet onder meer The Watcher, de zombie Captain America, Iron Man (Steve Rogers), Thor, Black Panther, Captain Peggy Carter en nog veel meer figuren.

De verhalen in de tien afleveringen worden aan elkaar gepraat door The Watcher (Jeffrey Wright) en het is duidelijk dat we meer te zien krijgen over de werking en de gevolgen van het Multiverse. Vermoedelijk start What If...? in augustus op Disney+.

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: Chadwick Boseman, What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland

Populair nieuws