Joseph Gordon-Levitt in trailer 'Mr. Corman' van Apple TV+

Joseph Gordon-Levitt in trailer 'Mr. Corman'

Joseph Gordon-Levitt zien we in zijn eerste tv-serie en wij hebben nu de trailer.

Bram de Groot, 9 juli 2021 om 14:22

Apple TV+ blijft rustig nieuwe Originals online zetten, ondanks dat het aantal abonnees tegen zouden vallen. Een nieuwe Original Series komt van Joseph Gordon-Levitt. Hij speelt de hoofdrol in de dramaserie Mr. Corman.
Voor de serie heeft Apple TV+ nu de trailer online gezet. Gordon-Levitt schittert in de serie als Josh Corman, een leraar van een groep 7 uit San Fernando Valley. Hij heeft te maken met een existentiƫle crisis.

Eerste trailer Mr. Corman
In Mr. Corman zien we hoe zijn ex-verloofde is verhuisd, zijn middelbare schoolvriend Victor bij hem is ingetrokken en hoewel hij weet dat hij veel heeft om dankbaar voor te zijn, vraagt hij zich af wat hij heeft gedaan en denkt hij na over wat er had kunnen zijn als zijn muziekcarriĆØre was verlopen zoals hij het had gewild.

Je ziet ook rollen voor Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall a.k.a. Logic, Alexander Jo, Juno Temple, Jamie Chung, Shannon Woodward en Hector Hernandez. Op 6 augustus verschijnen de eerste twee afleveringen online en daarna kun je elke vrijdag een nieuwe verwachten. Er zijn er in totaal tien.


Bron: Apple TV

Lees meer over: Apple TV, Mr Corman, Arturo Castro, Debra Winger, Bobby Hall, Joseph Gordon Levitt

Populair nieuws