search
Weer sneuvelt een dure en populaire Netflix-serie na 1 seizoen
Series / Nieuws

Weer sneuvelt een dure en populaire Netflix-serie na 1 seizoen

De serie Cursed komt al na 1 seizoen op Netflix tot een einde, wat best pijnlijk is.

En weer sneuvelt er een Netflix Original-serie. Cursed debuteerde afgelopen zomer op de streamingdienst, maar wordt al na 1 seizoen stopgezet.

Dat zat er natuurlijk al aan te komen, gezien het feit dat we in al de tijd die verstreken is sinds het debuut van het eerste seizoen, niets meer gehoord hadden. Ook nu nog heeft Netflix geen formele cancelling bekend gemaakt, maar horen we via Deadline dat de castleden 'vrij' zijn van hun contracten. Dat betekent dat ze nu elders werk kunnen zoeken zonder rekening te hoeven houden met hun contracten bij Netflix.

Geen tweede seizoen
Het cancellen is een grote teleurstelling voor fans. Maar een grote verrassing kan het niet zijn gezien de stilte van Netflix.

De serie Cursed maakte een jaar geleden zijn debuut en sindsdien hebben we niets gehoord over een mogelijk nieuw seizoen. Dat is meestal geen goed teken.

Daar komt bij dat Netflix ook twee andere grote fantasyseries heeft die wel gewoon een nieuw seizoen krijgen en een gigantisch budget hebben. Daarmee leek het er al op dat Cursed de zomer niet zou overleven.

In de serie speelt Katherine Langford een jonge vrouw met grote krachten en vaardigheden. Zij wordt gaandeweg de Lady of the Lake uit de legendes rond Koning Arthur. Helaas eindigde het eerste seizoen met een grote cliffhanger, waarbij we Daniel Sharman als Lancelot ontmoetten, de geliefde ridder van de ronde tafel.



Aanbevolen artikelen