search
'The Witcher' onthult eerste foto's van nieuwe Witchers en Ciri
Series / Foto's

'The Witcher' onthult eerste foto's van nieuwe Witchers en Ciri

De serie The Witcher laat zien dat er meer Witchers zijn in het nieuwe seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was echt feest voor fans van The Witcher. Netflix organiseerde samen met gameontwikkelaar CD Projekt Red de WitcherCon, waar heel wat panels getoond werden rond de serie. En we kregen beelden van het tweede seizoen.

Er debuteerden twee nieuwe foto's naast de trailer die werd vrijgegeven. Op de ene foto zien we Jaskier in het tweede seizoen en de ander toont de training die Ciri krijgt in kasteel Kaer Morhen, waar Geralt ook zijn training gekregen had. Naast haar zien we Lambert, een Witcher en vriend van Geralt.

De foto's
De eerste foto is er een van Jaskier, die zijn haar heeft laten staan en mensen nog altijd aan het entertainen is met zijn skills als zanger.

En er is een tweede foto van Ciric die traint bij Kaer Morhen. Ze pakt een zwaard op en praat met Lambert in het fort van de Witchers. Nu moeten we nog een blik krijgen op drie andere Witchers: Coen, Eskel en natuurlijk Vesemir.



Geralt is er dit seizoen van overtuigd dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden en dus neemt hij Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: Kaer Morhen. Maar daar leert hij ook dat de jonge vrouw heel andere krachten heeft dan in eerste instantie gedacht werd.



Aanbevolen artikelen