'Star Trek: Picard' krijgt schokkend nieuw personage

Het derde seizoen van Star Trek: Picard gaat je nog verrassen met deze toevoeging.

Jim Pedd, 10-07-2021 14:26

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het tweede seizoen van Star Trek: Picard wordt momenteel opgenomen. Het is de verwachting dat 't seizoen begin volgend jaar te zien is.
We weten al dat we dit jaar een alternatieve tijdlijn verkennen, die mogelijk voortkomt uit het handelen van John de Lancie's Q. Wat dat in zal houden blijft een mysterie, maar het zou goed mogelijk kunnen zijn dat onze helden alternatieve versies van henzelf zijn.

Derde seizoen
We horen al langer dat het derde seizoen vrijwel direct na het tweede opgenomen zal worden. En nu meldt The Illuminerdi dat het de hand heeft gelegd op een casting call voor het derde seizoen, die je wellicht zal verbazen: de zoon van Jean-Luc Picard.

Het personage heet Henry en is begin twintig. Hij wordt omschreven als iemand die "koppig, onafhankelijk en charmant" is.

Het lijkt erop dat hij iets van een sociaal strijder wordt, iemand die strijdt tegen hebzucht en wreedheid om mensen te ondersteunen die hem het hardst nodig hebben. De serie zal in 2022 weer te zien zijn, het derde seizoen (en daarmee ook Henry) laat vermoedelijk nog wel even op zich wachten.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos