'Star Trek: Picard' brengt meer oude bekenden terug!

Star Trek: Picard brengt meer oude bekenden terug!

Twee andere Next Generation-sterren keren terug in Star Trek: Picard.

Jim Pedd, 28 mei 2021 om 14:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Picard was zeker niet perfect. Maar de highlight van het eerste seizoen was zonder meer de terugkeer van diverse The Next Generation-sterren, waaronder de personages Riker, Troi en Data. En wat te denken van Seven of Nine uit Star Trek: Voyager.
Het tweede seizoen is op dit moment in de maak en we weten dat John de Lancie als Q en Whoopi Goldberg als Guinan terugkeren. En nu blijkt dat nog meer oude bekenden terug keren dit nieuwe seizoen.

Meer oude bekenden
"Ik ben weer terug in het Star Trek-universum," vertelde De Lancie tijdens een interview. "Op dit moment zijn we druk bezig met de opnames van Picard. Dus dat is heel leuk, vooral om Patrick [Stewart], Brent [Spiner] en Jonathan [Frakes] weer terug te zien. Ik werk de komende maanden met Jonathan en dat is echt heel leuk om te doen."

Frakes zal sowieso twee afleveringen regisseren, maar het lijkt hiermee duidelijk dat hij ook weer te zien zal zijn als Riker. Daarnaast lijkt dus ook acteur Spiner terug te keren als Data of wellicht als Inigo Soong. Maar:

"Ik werk nu druk aan het volgende seizoen van Picard. En Sir Patrick en ik zitten samen in een boel scènes; we genieten er heel erg van om weer samen te werken. En komende dinsdag ben ik samen met Data te zien. Dus ja, het gaat goed verder."
Bron: GFR

Lees meer over: Star Trek Picard, Paramount Plus, John de Lancie, Whoopi Goldberg, Patrick Stewart, Brent Spiner, Jonathan Frakes

Populair nieuws