'Sex/Life' domineert Netflix weer een week: dit is de top 3 best bekeken series in Nederland

De serie Sex/Life blijft het uiterst goed doen op streamingdienst Netflix.

Jim Pedd, 11-07-2021 08:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Zoals je van ons gewend bent, zetten we elke zondag weer de drie best scorende televisieseries die je op Netflix kan zien voor je op een rij. Vandaag dus ook weer!

En net als vorige week was ook nu weer Sex/Life de best scorende serie. De sexy serie houdt de gemoederen behoorlijk bezig, en blijft de top drie domineren. We duiken erin!

De top drie
Goed, laten we kijken naar de drie best scorende series van deze week. Er is er maar eentje nieuw in de top drie.

1. Sex/Life: Nadat fans eerder deze week een grote fout spotten in de serie, houdt deze nu nog altijd de gemoederen bezig. Geen wonder dat Sex/Life, een serie die vol seks zit, nog altijd bovenaan het lijstje staat.

2. Too Hot to Handle: Elke week komt er weer een nieuwe aflevering van deze serie op Netflix te staan en daarmee blijft deze populair. Misschien dat Netflix ooit 's van het releasemodel afstapt om series in z'n geheel online te knallen, zodat iets langer leeft. Hoe dan ook zien we deze week nog altijd hoe een stel hormonale bommen proberen het een paar weken zonder seks te doen om een ton te winnen.

3. Vikings: Het laatste seizoen van Vikings is dan eindelijk te zien op Netflix. We moesten daar behoorlijk lang op wachten, maar eindelijk is het zover en dat is opgevallen bij de Netflix-abonnees.
Lees meer over: Netflix, Sex Life, Too Hot To Handle, Vikings

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in