Fans spotten grote fout in seksscène van Netflix-serie 'Sex/Life'

De serie Sex/Life bevat een foutje bij een van de momenten waarop een personage helemaal naakt te zien is.

Jim Pedd, 07-07-2021 06:43

Met een titel als Sex/Life wisten we eigenlijk vrij zeker dat de Netflix-serie mensen aan de praat zou krijgen. In aflevering 3 zit echter een bijzonder moment waar heel wat mensen stil van werden. Maar ook omdat ze iets missen.
Goed, wat is er dan aan de hand? In de derde aflevering van de serie staat Brad, de vroegere geliefde van Billie, onder de douche. We zien echt zo'n beetje alles van hem, heel expliciet op een manier die je niet helemaal zou verwachten van Netflix. Maar er mist iets.

Details missen
Showrunner Stacy Rukeyser vertelde aan Collider dat het moment niet zomaar toegevoegd werd aan de serie. Volgens Rukeyser was het de bedoeling om te laten zien hoe "geobsedeerd" de man van Billie, Cooper, zou raken met het verleden.

En of het frontale naakt van acteur Adam Demos nou nodig was of niet, het dient wel een belangrijke functie: om de kijker af te leiden van een grote fout in de continuïteit.

In de volgende aflevering neemt Brad namelijk een tattoo van twee kleine bijen, net boven zijn kruis. Daarmee wil hij zijn relatie met Billie symboliseren. Prima, maar waar zijn die bijen gebleven in aflevering drie?
Bron: Digital Spy

Lees meer over: Netflix, Sex Life, Fout, Blooper

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in