Deze 5 Amazon Prime Video Originals wil je zien

Deze 5 Amazon Prime Video Originals wil je zien

We zetten vandaag vijf toffe Amazon Prime Video-series voor je op een rij.

Jim Pedd, 11 juli 2021 om 09:47

Als het extreem rustig is op een streamingdienst, wat doe je dan? Nou, dan kijk je gewoon even terug. Vandaag blikken we dus terug op wat Amazon Prime Video aan toffe Originals in zijn aanbod heeft. We duiken in de vijf tofste series!
Treadstone: Uit de wereld van Jason Bourne "ontwaken" wereldwijd agenten die hun dodelijke missies hervatten.

Hanna: HANNA is zowel een high-conceptthriller als een drama over volwassen worden. De serie gaat over de reis van een buitengewoon jong meisje dat opgroeit in de bossen. Ze ontsnapt aan de achtervolging van een CIA-agent en probeert de waarheid over wie ze is te ontdekken.

The Boys: THE BOYS is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.

Bosch: Gebaseerd op de bestsellers van Michael Connelly. Harry Bosch (Titus Welliver), rechercheur moordzaken bij de LAPD, staat terecht voor het neerschieten van een vermeende seriemoordenaar als een cold case hem confronteert met zijn verleden. Bosch valt op dappere nieuwkomer Julia Brasher (Annie Wersching), het afdelingsbeleid zorgt voor onrust en Bosch strijdt kosten wat kost voor rechtvaardigheid.

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo: Wir Kinder von Bahnhof Zoo draait om zes tieners die hard vechten voor hun dromen van geluk en vrijheid en die gaandeweg al hun problemen met ouders, leraren en anderen achter zich laten. De serie is een prachtig geschoten epos over opgroeiende jongeren en schetst een uitdagend, controversieel en indrukwekkend beeld van de drugs- en clubscene in Berlijn.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Top 5, Treadstone, Hanna, The Boys, Bosch, Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Populair nieuws