search
'Loki'-acteur deelt een wel heel bijzonder verhaal over zijn kostuum
Series / Nieuws

'Loki'-acteur deelt een wel heel bijzonder verhaal over zijn kostuum

Richard E. Grant vertelt een bijzonder en uniek verhaal over zijn kostuum in Loki.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Loki heeft zijn vijfde aflevering onthuld. Acteur Richard E. Grant speelde daarin de rol van Classic Loki. Daarmee was hij een bijzondere toevoeging aan de franchise gezien zijn lange carrière.

Richard E. Grant legde op Twitter uit dat zijn vader het eigenlijk niets vond dat zijn zoon acteur wilde worden. Hij vroeg of hij "de rest van zijn leven in make-up en maillots" wilde werken. Nou, dat moge duidelijk zijn.

Bijzonder verhaal
Classic Loki ziet er in de serie behoorlijk apart uit. Maar hij is een heel bijzondere en toch unieke versie van het klassieke personage, die wat minder geloof heeft in zijn eigen kunnen. En dat vooral door zijn hoge leeftijd en het simpele feit dat hij heel goed weet hoe het leven zal gaan voor zijn mede-Loki's.

Mooi is dit verhaal van Grant, dat je hieronder kan lezen:



Helaas zullen we de acteur vermoedelijk niet meer te zien krijgen als Loki. Voor terugkerend acteur Tom Hiddleston was het in elk geval bijzonder: "het was compleet surrealistisch en een genot. Ik heb Loki al zolang gespeeld en ben heel erg gewend geweest aan al zijn verschillende karaktertrekken. Om ineens omringd te worden door incarnaties en belichamingen van die trekken was heerlijk."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen