'The Flash' brengt mogelijk een ontslagen held terug

The Flash brengt mogelijk een ontslagen held terug

Acteur Brandon Routh zou terug kunnen keren in de serie The Flash.

Jim Pedd, 11 juli 2021 om 11:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Flash lijkt de toekomst van Brandon Routh in het Arrowverse toch weer op te zetten. Mogelijk keert de acteur weer terug in de franchise.
Hij speelde lange tijd de rol van Ray Palmer in de serie Legends of Tomorrow, maar moest daarmee stoppen van The CW. Waarom precies is niet bekend, maar duidelijk is dat Routh zelf door had willen gaan. En nu lijkt het erop dat hij die kans gaat krijgen.

The Atom keert terug?
In het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow moest Ray de Waverider verlaten. Het personage trouwde met Nora Darhk en begon een normaal leven op te bouwen.

Maar een jaar na dat vertrek, horen we via John Diggle dat Ray nog altijd actief is. John heeft namelijk om Barry en zijn maten te helpen heel wat gadgets meegenomen. Waaronder eentje die gemaakt is met de nanotechnologie van Ray.

Dat impliceert dat Ray een band heeft behouden met Diggle, nadat hij met pensioen gegaan is in Legends of Tomorrow. Nu Team Flash het zonder zijn tech-junkie Cisco Ramon moet doen, klinkt het helemaal niet gek dat Ray zomaar eens de rol van Cisco over zou kunnen nemen. Toch?
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, Brandon Routh, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws