search
'The Witcher' onthult prachtige en belangrijke locatie van seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher' onthult prachtige en belangrijke locatie van seizoen 2

De locatie Kaer Morhen is nu onthuld in een bijzonder video voor The Witcher.

Netflix gaf heel wat 'eerste blikken' vrij tijdens de WitcherCon. We kregen foto's van Ciri, een nieuwe Witcher en van Jaskier. Maar wat we nog niet echt gezien hadden was de thuisbasis van Geralt: Kaer Morhen.

Dat gigantische fort speelt in het tweede seizoen van de serie The Witcher namelijk een grote rol. En omdat gewoon een foto niet voldoende is om het kasteel recht te doen, heeft Netflix besloten om een rondleiding te maken. We krijgen dus een paar mooie beelden te zien.

Mooie rondleiding
We zien heel wat schade, maar het is nog altijd een mooi kasteel. De grote en prachtige centrale hal en trainingsplaats zullen hoe dan ook gebruikt gaan worden door Geralt en zijn mede-Witchers om Ciri te trainen.

En dan is er nog de Centrale Hal, die duidelijk de 'ster' van de serie is. We zien daar een hele rits tafels te zien die niet meer gebruikt worden omdat er bijna geen Witchers meer zijn. Bovendien komen er geen nieuwe Witchers meer bij, sinds bij een grote slachting in het kasteel de meeste Witchers van de Wolf School vermoord werden en de kennis om nieuwe Witchers te maken verloren ging.

Ook apart om te zien is de Medallion Tree, waaraan medaillons van de gevallen Witchers hangen. En we zien de Armory met een boel wapens (van speren tot zwaarden, schilden en harnassen), en wat van de elixers die Geralt gebruikt.

Bovendien is er een laboratorium in de kelder te vinden:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen