search
'Star Trek: Strange New Worlds' is vooral tof voor old-school fans
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' is vooral tof voor old-school fans

De serie Star Trek: Strange New Worlds biedt veel voor fans van vroeger.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Anson Mount hint ernaar dat de serie Star Trek: Strange New Worlds heel wat moois omvat voor fans van de klassieke series in de franchise. De spin-off is nu druk bezig met het opnemen van zijn seizoensfinale.

Mount deelde op Twitter zijn enthousiasme voor de serie. "De laatste aflevering van het eerste seizoen begint vandaag met de opnames. Old school fans zullen echt HEEL blij zijn met wat we proberen te maken hiermee. We doen dingen die ik als acteur nooit eerder heb mogen proberen. Zo leuk!"

Star Trek: Strange New Worlds
De serie volgt Captain Christopher Pike, Science Officer Spock en Number One in het decennium voordat Captain Kirk de USS Enterprise betrad. Ze verkennen, net als Kirk dat later deed, nieuwe werelden.

De prequel is interessant, want hij grijpt terug op het oude format van Trek. In maart vertelde Mount:

"Ik denk dat Star Trek van nature episodisch is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Star Trek niets anders kan zijn. Het kan heel veel zijn, zoals we in elke iteratie hebben kunnen zien. Maar klassieke Trek is geworteld in de structuur van het 'grote idee van de week' en dat heeft ademruimte nodig. In een structuur waarin je een verhaal over meer afleveringen vertelt, heb je die ruimte niet."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen