search
Nieuw op Netflix: De unscripted realityserie 'My Unorthodox Life'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De unscripted realityserie 'My Unorthodox Life'

De nieuwe unscripted realityserie verschijnt op Netflix op woensdag 14 juli...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Enkele dagen geleden lanceerde Netflix de trailer van de unscripted realityserie My Unorthodox Life. De lancering van de tailer gebeurde in de aanloop naar de lancering van de reeks op Netflix komende woensdag 14 juli 2021.

My Unorthodox Life is een serie die draait rond Julia Haart. Zij koos ervoor om een ultra-orthodoxe Joodse gemeenschap te verlaten om uiteindelijk uit te groeien tot de CEO van Elite World Group.

In de serie volgen we niet alleen Haart zelf, maar ook haar vier kinderen. Onder de kinderen niet alleen een app-ontwikkelaar, maar ook een TikToker, een advocaat en een middelbare scholier.

Negen afleveringen
De serie My Unorthodox Life is goed voor in totaal negen afleveringen. De productie van de reeks is in handen van Jeff Jenkins, Ross Weintrauw, Reinout Oerlemans en Haart zelf. De functie van showrunner is weggelegd voor Lenid Rolov.

Ben jij alvast benieuwd om te ontdekken waar deze reeks nu precies over zal gaan? Dan kan je de onderstaande trailer bekijken. Wil je graag meteen van start gaan met het bekijken van de serie? Dat is mogelijk vanaf woensdag 14 juli op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen