search
'Star Trek: Strange New Worlds'-regisseur is helemaal blij

'Star Trek: Strange New Worlds'-regisseur is helemaal blij

Een van de regisseurs van Star Trek: Strange New Worlds kan niet geloven dat ze dit mag doen.

Jim Pedd
Regisseur Amanda Row is echt dolenthousiast over het feit dat ze achter de camera mag stappen voor een aflevering van de serie Star Trek: Strange New Worlds. Dat laat ze duidelijk merken op haar Twitter.

De serie Star Trek: Strange New Worlds is gemaakt door Alex Kurtzman, Akiva Goldsman en Jenny Lumet en verkent de levens van Captain Pike, Number One en Spock aan boord van de USS Enterprise. Dat een decennium voor de avonturen van Captain Kirk.

In volle gang
De opnames van Star Trek: Strange New Worlds zijn in volle gang. Dat is mooi, want de serie is al sinds het einde van het tweede seizoen van Star Trek: Discovery in de maak. Die introduceerde de nieuwe versies van Pike en Number One en Spock.

In mei 2020 werd de serie, na maandenlange geruchten, officieel aangekondigd. En nu zijn de opnames dus in volle gang, waarbij ook Amanda Row bezig is met een aflevering.

Dat vierde ze als volgt:De opnames van Star Trek: Strange New Worlds zijn bijna afgerond. Er is nog een kleine maand te gaan.Aanbevolen artikelen