search
Corona zorgt voor afwezigheid hoofdrolspeelster in 'Virgin River'
Series / Nieuws

Corona zorgt voor afwezigheid hoofdrolspeelster in 'Virgin River'

De bijna volledige afwezigheid van de actrice in het derde seizoen was veel fans al opgevallen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het was heel wat fans bij het bekijken van het derde seizoen van Virgin River ongetwijfeld reeds opgevallen. Eén van de hoofdrolspeelsters ontbreekt bijna volledig... en daar zit Corona voor iets tussen.

Het personage dat bijna volledig ontbreekt in het derde seizoen van Virgin River is Hope, de burgemeester van het dorpje. Dat is opvallend, want niets liet aan het einde van het tweede seizoen vermoeden dat ze een kleinere rol zou krijgen... nu blijkt dat, dat ook helemaal niet de bedoeling was van de productie.

Ondertussen weten heel wat kijkers ongetwijfeld dat ze in de reeks is afgereisd naar South Carolina om daar te gaan zorgen voor haar zieke tante. Via FaceTime houdt ze wel nog contact met vrienden en familie in het dorpje, maar daar blijft het bij. Showrunner Sue Tenney heeft nu duidelijk gemaakt dat de beoogde verhaallijn voor het derde seizoen last minute moest worden aangepast door... Corona.

Coronapandemie
Dat Hope niet of nauwelijks te zien zal zijn in het derde seizoen van de populaire reeks is dus het gevolg van de Coronapandemie. Dat liet Sue Tenney optekenen in een interview dat ze deed met TVLine.

Als gevolg van reisbeperkingen was het voor Annette O'Toole (de naam van de actrice die de rol van Hope speelt) niet mogelijk om de opnames bij te wonen. Dat zorgde ervoor dat men moest improviseren omdat het nog langer uitstellen van de productie eigenlijk geen optie meer was.

De showrunner heeft wel aangegeven zeer tevreden te zijn met het eindresultaat. Bovendien is men er toch in geslaagd om Hope nog een rol te geven in het derde seizoen.

Mocht er nog een extra seizoen komen van Virgin River (en daar gaan we stiekem toch wel een beetje vanuit), dan is de kans dus bijzonder groot dat de actrice daar terug (vaker) in te zien zal zijn.

Aanbevolen artikelen