Marvel brengt deze heksachtige schurk terug voor meer na 'WandaVision'

Marvel brengt deze heksachtige schurk terug

Agatha Harkness keert terug in andere Marvel-projecten laat Marvel-baas Kevin Feige nu weten.

Jim Pedd, 14-07-2021 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fans van Marvel-serie WandaVision hoeven ogenschijnlijk niet heel lang te wachten op de terugkeer van een fanfavoriet personage. In de serie debuteerde actrice Kathryn Hahn als Agatha Harkness.
Zij bleek gaandeweg de allergrootste schurk van de serie te zijn en ook meteen het meesterbrein achter alles wat er mis ging met Wanda Maximoff. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op haar terugkeer.

Een terugkeer
"Je zal Kathryn Hahn komend jaar in Knives Out 2 kunnen zien en dan wellicht in een boel andere dingen," begon Feige. "Maar binnen het MCU kan dat niet snel genoeg zo zijn, laten we het maar zo zeggen."

Daarmee is het dus de vraag wanneer we haar te zien zullen krijgen. Fans die WandaVision gezien hebben zullen weten dat Agatha geen makkelijk uitgangspunt heeft.

Haar magie werd namelijk van haar afgenomen door de Scarlet Witch en ze lijkt vast te zitten in Westview. Maar, zoals Feige hint, zal Harkness wellicht een grotere rol krijgen in de toekomst van het Marvel-universum dan tot nu toe het geval was. Dat belooft dus wat in de toekomst!
Bron: RottenTomatoes

Lees meer over: Marvel Studios, MCU, Kevin Feige, Agatha Harkness

Populair nieuws