'Stargirl' zit straks vol nieuwe helden

'Stargirl' zit straks vol nieuwe helden

De serie Stargirl krijgt heel wat nieuwe helden in het tweede seizoen. Kom maar door!

Door onze nieuwsredactie, 14 juli 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van DC-serie Stargirl is in augustus op The CW te zien. En hoewel Courtney Whitmore (Stargirl) en de andere helden van de nieuwe Justice Society of America het op moeten nemen tegen een stel behoorlijk duistere bedreigingen, zijn er ook nieuwe helden om hen te helpen.
Dat belooft showrunner Geoff Johns. Dat komt vooral door de hints uit het eerste seizoen, in de vorm van een roze pen van Johnny Thunder en een... jawel: groene lantaarn.

Nieuwe helden
"Seizoen twee geeft ons de kans om te dealen met de twee andere artefacten die Courtney gestolen heeft: Alan Scott's lantaarn en de roze pen van Johnny Thunder," aldus Johns tegenover SFX Magazine.

"Die twee elementen spelen vroeg in het tweede seizoen al een rol. En waar Jade is, kan haar broer Obsidian ook niet ver weg zijn. We hebben al een lange, lange tijd geen personage meer op televisie gezien met de macht van de Green Lantern. En de Thunderbolt heb je nog nooit op televisie gezien in live-action. Dat was ook echt een grote uitdaging."

Die uitdaging gaat men echter niet uit de weg. Dat betekent dat we in het tweede seizoen van de serie een stel hele bijzondere personages te zien zullen krijgen!
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stargirl, DC, DC Comics

Populair nieuws