DC-fan? Dan ben je blij met dit nieuws rond 'Peacemaker'

DC-fan? Dan ben je blij met dit Peacemaker-nieuws

De serie Peacemaker zal snel te zien zijn, want de opnames zijn nu rond!

Jim Pedd, 14 juli 2021 om 08:37

Minder dan een jaar nadat de serie onthuld werd, blijkt Peacemaker al klaar met zijn opnames. Dat meldt bedenker en regisseur James Gunn in een bericht op zijn Twitter-account.
De spin-off zal in januari 2022 te zien zijn op streamingdienst HBO Max en volgt op de film The Suicide Squad van James Gunn. Het is het oorsprongsverhaal van Peacemaker, het personage van acteur John Cena. Afleveringen zijn voor een groot deel (vijf van de acht) geregisseerd door Gunn, de rest door Jody Hill, Brad Anderson en Rosemary Rodriguez.

Heel snel klaar
In een bericht op Twitter meldde Gunn: "En daarmee zijn we klaar met dag 131 en het eerste seizoen van Peacemaker. Minder dan een jaar geleden kwam ik met een vage pitch bij HBO Max en elf maanden later hebben we acht uitzonderlijke afleveringen af. Cast & crew: ik houd van jullie allemaal. Heel erg bedankt dat jullie je hart en ziel in dit project stoppen."

De serie baseert zich dus op de personages van DC-comics en brengt in dit geval het verhaal van John Cena's Peacemaker in beeld.

"De serie verkent de oorsprong van het personage dat Cena in de aankomende film speelt: een man die gelooft in vrede tegen elke prijs, hoeveel mensen hij er ook voor moet doden."

In augustus zien we Peacemaker voor het eerst, in de film The Suicide Squad. Hieronder het bericht van Gunn:


Bron: ComicBook

Lees meer over: Peacemaker, HBO Max, HBO, James Gunn

Populair nieuws