search
Heel goed nieuws voor fans van 'Percy Jackson' en Disney+
Series / Nieuws

Heel goed nieuws voor fans van 'Percy Jackson' en Disney+

Als je Percy Jackson een beetje kent, ga je blij zijn met dit nieuws.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Langzaam maar zeker komt Percy Jackson bij een concreet begin van de nieuwe verfilming. Sinds maandag is de schrijversruimte officieel van start gegaan.

Die mag nu gaan werken aan het verhaal voor het eerste seizoen van de televisieserie. Waar de films van 20th Century Fox nogal tegenvielen omdat ze iets te campy bleken te zijn, denken Disney en schrijver Rick Riordan nu te weten hoe ze het beter aan kunnen pakken.

Nu van start
Maandag was er hoopvol nieuws dat van de hand van Rick Riordans echtgenote Becky kwam. Zij deelde een sneak peek van de software die de schrijvers gebruiken om hun lancering van de serie te maken.



Afgelopen januari vertelde Rick Riordan op zijn weblog nog dat de studiobazen van Disney+ helemaal blij waren met de pilot. Vorig jaar mei vertelde hij nog dat de serie eraan zou komen en nu is men dus bijna helemaal zover om met de opnames te beginnen.

"Het afgelopen decennium hebben jullie enorm je best gedaan om een verfilming van de wereld van Percy Jackson mogelijk te maken. Sommigen van jullie noemden het zelfs een geweldige serie voor Disney+. En daar zijn we het enorm mee eens," aldus Riordan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen