Netflix verliest straks een enorm populaire serie in de Verenigde Staten: ook hier?

Netflix verliest straks een enorm populaire serie

De serie Avatar: The Last Airbender gaat in de VS in elk geval al weg.

Door onze nieuwsredactie, 14 juli 2021 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er komt een moment dat de serie Avatar: The Last Airbender Netflix zal verlaten. Dat belooft Nickelodeon-baas en CEO Brian Robbins tijdens een interview met The Hollywood Reporter.
Volgens Robbins zal de populaire animatieserie verdwijnen van Netflix en verhuizen naar Paramount+. Dat zal dan in elk geval in de Verenigde Staten zijn, maar vermoedelijk ook op een zeker moment in Europa.

Populaire serie
Netflix haalde de serie binnen, met name om interesse in de live-action remake van de streamingdienst op te bouwen. Dat plan mislukte mede doordat oorspronkelijk bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino het project van Netflix verlieten wegens creatieve meningsverschillen.

Sindsdien keerden zij terug naar Nickelodeon om samen met dat bedrijf Avatar Studios op te richten. Binnen dat bedrijf maken zij nieuwe animatieseries in de Avatar-wereld. Netflix meldde sindsdien niets meer over het eigen project.

Netflix zal de boot in dit opzicht dus vermoedelijk missen, want volgens Robbins wel moest. "Het is natuurlijk geen geheim dat we dit doen. Ze zijn blij dat ze de content nu hebben en begrijpen onze strategie. We zijn er heel open over."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Netflix, The Legend of Korra, Paramount Plus

Populair nieuws